Cumhurbaşkanı Reis Erdoğan Kılıçdaroğlu'un Aday olacak mı sorusu için Benim derdim o değil dedi! | SİYASET
DOLAR

32,4134$% 0.17

EURO

35,0097% -0.26

STERLİN

41,1891£% 0.4

GRAM ALTIN

2.328,83%0,40

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Reis Erdoğan Kılıçdaroğlu’un Aday olacak mı sorusu için Benim derdim o değil dedi!

Cumhurbaşkanı Reis Erdoğan Kılıçdaroğlu’un Aday olacak mı sorusu için Benim derdim o değil dedi!

Cumhurbaşkanı Reis Erdoğan Kılıçdaroğlu’un Aday olacak mı sorusu için Benim derdim o değil dedi! Kılıçdaroğlunu aday olacağını düşünen Ak partiye yakın medya kuruluşları ve Ak troller Kemal Kılıcdaroğlu aday olsun algısı yapmaya çalışırken Erdoğan ilginç bir yorum yaptı benim derdim değil.
Erdoğan diğer açıklamaları için çok sulandırmış açıklamasını yaparak geçiştirdi.
Kılıcdaroğlu daha önce aday olmayacağını buna karar verecek partinin Ak parti olamayacağını ve Adaylarının belli olduğunu dile getirmişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarıyla ilgili “Eğer aday olacaksa, gerçekten böyle bir şey düşünüyorsa bu partisi için de ülkemiz için de isabet olur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, bu konunun Kılıçdaroğlu’nun kendi derdi olduğunu belirterek, “Eğer aday olacaksa, gerçekten böyle bir şey düşünüyorsa bu partisi için de ülkemiz için de isabet olur” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir adım atacağı konusunda bu bizim derdimiz değil, bu kendi derdidir. Zaten yapmış olduğu açıklama çok sulandırılmış bir yanıttır. Eğer aday olacaksa, gerçekten böyle bir şey düşünüyorsa bu partisi için de ülkemiz için de isabet olur.”

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Melih Gökçek’in yaptığı heykeller! Heykel Belediyeciliği nasıl yapılır göstermiş!

HIZLI YORUM YAP