Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sıkıntıya düşen esnaftan helallik istedi | SİYASET
DOLAR

32,3740$% 0.15

EURO

35,0540% -0.12

STERLİN

41,0428£% 0.3

GRAM ALTIN

2.324,06%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sıkıntıya düşen esnaftan helallik istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sıkıntıya düşen esnaftan helallik istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sıkıntıya düşen esnaftan helallik istedi Ak partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında yapmış olduğu konuşmada Sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz dediği görüldü.

Her türlü gayreti ve desteği sürdürdüğünü dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Turizm sektöründe olan ve ayakta kalmaya çalışan esnafa ‘da seslendi.

Cumhurbaşkanının helallik istemesi sonrası nasıl bir tepki alacağı veya esnaftan nasıl bir cevap alacağı merak konusu olurken, diğer partili başkanların ne diyeceği merak konusu olurken, sosyal medya üzerinden bazı yorumların geldiği görüldü..

Konuyla ilgili olarak sosyal Medya’da gündem ise nasıl olacağı merak konusu olurken, Cumhurbaşkanının yorgun ve üzgün olduğu görüldü.

Ak Parti değişikliğe gidebilir!

Kulislere göre ise Erdoğan bir çok kişiyi görevden alarak yeni bir oluşa gidebileceğine işaret ederek yorumlandı, bir çok bakan veya Erdoğan Tarafından görevden alınmış kişilerin farklı yerlere getirilmesinin önüne geçeceği ifade ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kontrollü normalleşme açıklaması pazartesinden itibaren kontrolü açılıyoruz!

HIZLI YORUM YAP