Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 5 il kongresine telekonferans konuşması | SİYASET
DOLAR

32,3464$% 0.28

EURO

35,1399% -0.02

STERLİN

40,9374£% -0.21

GRAM ALTIN

2.308,63%1,38

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 5 il kongresine telekonferans konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 5 il kongresine telekonferans konuşması

Bir çok konuda açıklama yapan Erdoğan geçmiş dönemde hata yapmış olabiliriz dediği görüldü, Erdoğan’ın telekonferans ile konuşması ve insanların salonlarda dinlediği görüldü. Erdoğan açıklamasında Bülent Arınç konusuna fazla değinmediği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 5 il kongresine video konferans ile bağlandı.Erdoğan burada yaptığı konuşmada, salgında yeni tedbirler alınabileceğini ifade etti.AdChoicesADVERTISINGErdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:”Salgının yeni dalgası tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına aldı. Virüsün etkisini düşürecek ilave tedbirler almak durumunda kaldık. Milletimiz temizlik, maske, mesafe kuralları ile bu tedbirlere hassasiyetle riayet ederse inşallah birkaç hafta içinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı düşüreceğiz. Aksi durumda sınırlamalara devam etmekle birlikte ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya kalabiliriz. Şayet bu süreçten en az kayıpla ve en önde çıkacak olursak ülkemizi ve milletimizi aydınlık bir geleceğin beklediğine inanıyoruz.”

BÜLENT ARINÇ AÇIKLAMASI

Erdoğan, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini savunan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’a da tepki gösterdi.Erdoğan şöyle konuştu:”Türkiye’yi dışarıya şikayet ederek başka ülkelerin yönetimlerine bize nasıl ve nereden saldıracağının akıllarını vererek dün söylediğini bugün yalayanların sonu hüsran olacaktır.Gezi eylemlerini organize edenlerin biz savunucusu olamayız. Özellikle gezi olaylarının finansörlüğünü yapan ve bunlarla ilgili olarak da şu anda içeride olan özellikle bugün yarın hiçbir zaman bunların savunucusu olmadık bundan sonra da olmayız. Bunca yıldır iktidar gücünü bir parti olarak elbette eksiklerimiz olmuştur, hatalarımız da olmuştur. “

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cüneyt Özdemir: Ak Partinin Ak Saçlıları çok doğru tespitlerde! HDP meselesi!

HIZLI YORUM YAP