Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Neymiş millet açmış siz de doyuruverin | SİYASET
DOLAR

32,5973$% 0.37

EURO

34,7897% 0.15

STERLİN

40,6631£% 0.15

GRAM ALTIN

2.497,49%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Neymiş millet açmış siz de doyuruverin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Neymiş millet açmış siz de doyuruverin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Neymiş millet açmış siz de doyuruverin, ekonomi ile ilgili olarak konuşan ve CHP ve diğer siyasi partilere yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan partisin ‘de katıldığı konuşmada millet açmış siz de doyuruverin biz elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine muhalefet partilerinin ne diyeceği merak konusu olurken konuşması içinde Erdoğan2ın partisi bu sözler üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışladı.

Kanal İstanbul’a başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kanal İstanbul ile ilgili olarak açılışa başlıyoruz, ülkemizin tanıtımı olacak yeşil alanlar olacak diyerek ekledi, Erdoğan millet bahçeleri kapsamın ‘da ise geçtiğimiz hafta açılışlarını ve onarımlarını onaylamıştı.

Diğer siyasi partilerin konuyla alakalı ne diyeceği ise merak konusu oldu!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, ”Milletten umutlarını kesenler, gırtlaklarına kadar iç içe girdikleri terör örgütleri yetmemiş olacak ki, şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar” yanıtını verdi.

Erdoğan, yine muhalefete yönelik, “Neymiş millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde;

“Bu çatı altında elde edilen her netice ülkemizi hedeflerine bir adım daha yaklaştırmaktadır. 23 Nisan 1920’den beri, sizler artık çok daha büyük sorumlulukla karşı karşıyasınız. 2023 hedefleriyle ülkemizi buluşturma vizyonuyla Meclis’te ve şehirlerimizde sizler geliyorsunuz. İki defa gazilik unvanı ile şereflenen Meclisimiz her dönem zorlu imtihanlardan geçmiştir. Çok partili siyasi hayata geçişimizde, tek parti faşizmine rağmen, Türkiye’yi demokrasiyle, milli iradenin üstünlüğüyle yine bu Meclis tanıştırmıştır.

Son dönemde Meclisimiz birbiri ardına önemli imtihanları vermiştir. Türkiye 2013’teki Gezi olaylarıyla başlayan karanlık senaryonun ikinci veçhilesiyle 7 Haziran’da karşılaşmıştır. Eski Türkiye özlemlerinin tekrar canlandırılmaya çalışıldığı 7 Haziran 2015 seçimlerinin asla unutulmaması gerekiyor. Bu seçimin ardından Kasım 2015’te yenileme seçimi, 2016’da darbe girişimi, 2017’de halk oylaması, 2018’de erken seçim, 2019’da mahalli seçim yaşamıştır.

Milletimizle birlikte yürek yüreğe vererek ülkeyi kaosa ve çöküşe sürükleme oyununu bozduk. Türkiye, 2019’dan itibaren gerçekleştirdiği, halen devam eden harekatlarla güney sınırını güvence altına almıştır. Ülkemizi sahillere hapsetme girişimlerine etkili cevaplar vermiştir. Salgın süreci bu yoğun dönemi yeni bir seviyeye taşımıştır.

Türkiye siyasetten güvenliğe, ekonomiden sağlığa kadar tüm sıkıntıların üstesinden gelerek 84 milyon vatandaşın hakkına, hukukuna sahip çıkmıştır. Verdiğimiz mücadelelerin hiçbirinde ülkemizin onurunu ve itibarını yere düşürmedik. milletimizin başını yere eğdirmedik.”

“AK PARTİ’Yİ KİRLİ SENARYOLARIN İÇİNE YERLEŞTİRME GAYRETLERİNİ KABUL ETMİYORUZ”

“Yolumuzu karanlık mahfillerin kirli senaryolarına göre belirlemedik. Tek pusulamız aziz milletimizdir. Hukuku, adaleti birileri dayattığı için değil milletimiz layık olduğu için en süt seviyede tesis etmenin gayreti içinde olduk.  AK Parti’yi kirli senaryoların içine yerleştirme gayretlerini kabul etmemiz mümkün değildir.

Kişisel ikbal uğruna sürekli tekrarlayan siyasetçileri de bu listeye eklemek gerekiyor. FETÖ’den PKK’ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz. Örgütler üzerinden sunulan senaryolar üzerine balıklama atlamalarının takdirini milletimize bırakıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için yaptıklarımız ortadadır. Daha geçen hafta Karadeniz’de keşfettiğimiz yeni bir gaz rezervinin müjdesini paylaştık. Yenilenebilir enerjiden petrole kadar her alanda eşi benzeri görülmemiş gelişmelere imza atıyoruz. Filyos Limanı’nın açılışını yaptık aynı gün. Durmuyoruz.”

“DURMADAN HEP İFTİRA”

“Sözde siyasi parti genel başkanı olarak çıkış konuşanlara bakıyorsunuz, durmadan hep iftira. Millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin. Biz ne gerekiyorsa imkanları seferber ederek yaptık. Nankörlük parayla değil. Nankörlüğe devam ediyorlar. Milletimizden gayet güzel haberler alıyoruz ama bunlar çıkmış millet aç diyor. Rizeliyim. Trakya’dan bütün şu andaki oradaki üreticilerin çeltik üreticisinin yaklaşımının ne olduğunu da gayet iyi biliyorum. Bundan bihaber olanlar bundan anlamaz ki.

Vatandaşlarımızın sağlığını titizlikle kurarken ülkemizin ekonomik görünümüne halel getirmeye önem verdik. Savunma sanayindeki başarılar dünyanın gündemindedir.  Daha büyük atılımların içindeyiz. Yerli otomobilimize sahip olma konusundaki çalışmalarımız planlandığı şekilde yürüyor.  Turizmde attığımız adımları diline dolayacak kadar çapsız bir anlayışla mücadele ediyoruz.”

İKİNCİ MİLLİ MAÇI AZERBAYCAN’DA ALİYEV KARDEŞİMİZLE İZLEYECEĞİZ

“Önümüzde Türkiye – İtalya maçı var, bunu da çok çok önemsiyoruz. Takımımızın başarıyla dönmesi halinde Azerbaycan’da ikinci maçı Aliyev kardeşimizle izleyeceğiz, programımızı öyle yaptık. Önceki gün AK Gençlik E-Spor turnuvasının finalinde gençlerimizle birlikteydik.  Ülkemizden 2165 oyuncumuz ve takımımız iştirak etti. E-spor gibi alanlar 30 yaş altı gençlerimiz arasında yaygınlaşıyor. Gençlerimizin ilgisini yakından takip ediyor, E-spor’un kurumsallaşması için adımları atıyoruz. Fiber hat uzunluğumuzu 460 bin km’ye çıkardık. Ülkemize çağ atlatacak 5G teknolojisini kısa sürede Türkiye’ye kazandırmakta kararlıyız. Fiber hatları daha da uzatacağız. Bizden sonra gelenler bizi geçti. Bu uzunluğu süratle daha a artırmamız lazım.

Parti kürsülerinden yalan ve iftiraları ısrarla tekrarlayarak çevrecilik olmaz. Ülkenin hayrına olan her projeyi engellemeye çalışarak da çevrecilik yapılmaz. İstanbul’u ve benzer sıkıntıların yaşandığı diğer şehirlerimizi bu tür insafsızlıklara terketmedik, etmeyeceğiz.”

“NANKÖRLÜĞE DEVAM ETSİNLER”

Sözde siyasi parti genel başkanı olarak çıkıp konuşanlara, durmadan hep iftira. Neymiş millet açmış, bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin. Bizler tüm imkanlarımızı seferber ederek yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Bu konuda en ufak bir aksama söz konusu değil. Yapılandırma ise tüm yapılandırmaları yapıyoruz. Nankörlük parayla değil. Onlar nankörlüğe devam ediyorlar. Bunlar çıkmış millet aç diyor.

İNŞALLAH MÜSİLAJ BELASINDAN MARMARA’YI TEMİZLEYECEĞİZ

“Şimdi gelelim bir başka konuya. Başımızı ağrıtan bir konu. Müsilaj sorununa da bu anlayışla bakıyoruz. Haliç’i nasıl temizlediysek inşallah müsilaj belasından kısa zamanda Marmara’mızı, İstanbul’umuzu temizleyeceğiz. Meseleyi ilk andan itibaren takip ettik.  Alınan numuneler TÜBİTAK’ta incelemeye alındı. 700’ü aşan bilim insanı ile geniş katılımlı çalıştay Kocaeli’nde düzenlendi. Deniz temizliğine ilişkin genelge de Marmara’daki illerimize gönderildi. 15 bölgede temizlik çalışması başladı. Müsilaj meselesine kalıcı çözüm getirmek için strateji planımızı da inşallah 3 ay içinde tamamlıyoruz. Artıma tesisi inşaatımızı törenle durduran, metroların inşaatını toprakla kapatan, Küçükçekmece’nin derelerini bakterilere teslim eden her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin emrine bu ülkeyi teslim edemeyiz. Partisine bakmaksızın işini yapmayan kurumların eksiğini yapmak bize düşüyorsa bunu yapmaktan da çekinmeyeceğiz.

Kanal İstanbul’un inşasına da başlıyoruz. Planlama sahasının yarıdan fazlası yeşil alanlardan oluşan bu proje İstanbul’un ve ülkemizin iftiharı olacaktır. Depremi tetikleyeceğinden nice zırva ile engellemeye çalışanlar önce bu şehre karşı asgari görevlerini yerine getirsinler.”

Kaynak: Yenicag

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan’a Seslendi Ülkeyi dış güçlerin oyuncağı haline getiren sen değil misin?

HIZLI YORUM YAP