Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li başörtülü kadınlara vitrin mankeni demesini kınıyorum! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li başörtülü kadınlara vitrin mankeni demesini kınıyorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li başörtülü kadınlara vitrin mankeni demesini kınıyorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başörtülü kadınlara vitrin mankeni demesini kınıyorum! Koskoca bir ülkenin Cumhurbaşkanı başka bir siyasi partinin üyeleri için yapmış olduğu başörtülü kadınlara yönelin son derece itici, çirkin bir ifade kullanmış ve ” vitrin mankeni” dedi.

Erdoğan’ın son zamanlar ‘da bu gerginliğinin sebebini beni endişelendiriyor, daha kararlı ve dik olan o kişi adeta değişmiş ve öfkeli bir kişi olmuş gördüğüm. Bu ülkenin %60 kapalı olduğunu unutmamak lazım. CHP seçmeni baldırı çıplak değil sanırım Cumhurbaşkanı bunu atlamış, CHP seçmeni veya diğer partili kadın kolları üyesi veya seçmeni tamamı açık değil. Açık olup olmaması ise tamamen dini açıdan onun sorunu bir siyasi partinin liderinin veya ülkeyi yöneten kişinin ‘de sorunu değil. Bu ne bizim nede başka bir kulun veya insanın kişisel tercihidir.

Ne oldu?

sevgi kılıç başörtülü resmi

Yukarıda olan resme iyi bakın bu resim kırpılarak servis edildi! Ne yapıldı biliyor musunuz?

Bu şekilde servis edildi. Kırpıldı ne denildi efendim neden takmamış kadının elin’de olan bir balet dahi elinde hiç yokmuş gibi servis edildi.

 

HİÇ Mİ UTANMADINIZ?

Bu kadın sizin bacınız, karsınız, ablanız, eşiniz olabilir, onu ‘da geçtim bir kadındır. Bir kadına vitrin mankeni demek bir Cumhurbaşkanına yakışmaz. Tayyip Beye hiç yakışmaz. Ben şahsen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerginliğini tek başına onca işle çalışmasına bağlıyorum çünkü Ak partide her şey show olmuş. Erdoğan haricinde kimse dik değil. Sadece alkışlamak için oradalar bakın iktidar vekillerine sadece savunmak ve sorulara cevap vermek için kürsüdeler., Sanki iktidar değil alt parti gibi duruyor. Erdoğan’ında bundan dolayı yorgun ve gergin olduğunu düşünüyorum ama bu gerginlik bir kadına bu sözü etmenize sebep olmamalı. Özür dilemek ise erdemliktir. Her kadın veya kız bize Hz Muhammed s.a.v efendimizin emanetidir.

Gördüğüm bir çirkinlik ise başörtülü bazı millet vekillerinin o CHP2li odluğu için iğrenç mesajlar atması, destek olacağı Yer’de bir tekme ‘de o atması. Bu kutuplaşma Türkiye’yi ileri değil geri götürecektir. Göreceksiniz siz unutturmaya çalışsanız ‘da başörtülü binlerce kadın bunu unutmayacak.

Ak partiye yakın bir kadın hilal Kaplan’da Sevgi Kılıç’ı eleştirmiş hanım efendi. O kız bu devletin evladıdır. Haddinizi bilin!

 

DERS ALIN

Kimse başı örtülü veya açık diye rencide edilmemeli. Bu ülkenin her vatandaşı bu milletin ve devletin teminatıdır, Vergisini veren her vatandaş devletin çocuğu, Cumhurbaşkanının ‘da evladıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan evlatları arasında ayrıştırma yapmamalıdır! Bu çirkin ifadeyi hakaret sayıyorum ve ret ediyorum!

 

ERSOY K

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yenilik Partisi’ni kuran Öztürk Yılmaz’dan vatandaşa hakaret hadi lan

HIZLI YORUM YAP