Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kötü gösteren ve kaos çıkaranların pandemi planı! | SİYASET
DOLAR

32,3961$% 0.21

EURO

35,1187% -0.03

STERLİN

41,0684£% 0.39

GRAM ALTIN

2.325,13%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%0,98

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kötü gösteren ve kaos çıkaranların pandemi planı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kötü gösteren ve kaos çıkaranların pandemi planı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kötü gösteren ve kaos çıkaranların pandemi planı! Evet başlık ilgi çekici şimdi bir kaç kişi yazıya atlayıp yalakalık yapacağımı sanıyor! 

Hayır efendi bizde yalakalık olmaz.

Pandemi planı yanlış değil doğru!

Nasıl mı?

Sevin yada sevmeyin Erdoğan salak değil, hele aptal hiç değil değil mi? Onlarca danışmanı olan kişi hata yapar mı! Yapar hem de babalar gibi yapar.

Erdoğan’a sırf yalakalık olsun diye onlarca şehirden adam toplayıp Ankara’nın göbeğine getirenler kim? İl başkanları peki talimat kimden Erdoğan’dan mı? Hayır!

Kimden? Kimseden hepsi aynı olayı düşünüyor ben daha kalabalık gitmeliyim işte yalakalık nedir tamda burada ortaya çıkıyor.

Bu şehirlerden gelenler test yaptırmış?

Yalanın daniskası. O testlerin hiçbir önemi yok, tek bir hasta kişi milyonlara onu bulaştırabilir. Peki sağlık çalanları canla başla uğraşırken Fahrettin koca haricinde sizce o kalabalığa ne gözle bakıyorlar?

Zavallı!

Evet yanlış değil zavallı gözüyle bakıyorlar.

Sırf Erdoğan’a yalakalık edeceğim diye il başkanları binlerce kişiyi toplayıp Erdoğanın yanına getirdi! Erdoğan oysa sadece il başkanlarına konuşma yapabilirdi. Bu tribüne ihtiyaç var mı?

Yahu insanın aptal olması gerek. Erdoğan duygusal bir adam. Sırf onun bu duygusallığından yararlanıp yalakalık yapmak aslında onunda sonunu getiriyor.

Oraya gidenlerle röportaj yapılmış şaka gibi!

Soru şu covid var kalabalıktan uzak durun!

Ölümüne seviyoruz diyor, sen sev peki sevmeyene bu hastalık bulaşır ve ailesi perişan olursa? Sanki, hastalık direk bulaştığı kişiyi öldürüyor.

Gerçekten Bu yalakalıkla Erdoğan her geçen gün oy kaybetmeye devam ediyor, en ufağından en büyük işletmecisine kadar artık %70 Erdoğan’ı istemiyor. Büyük bir yenilgi gelecek hem de bu yalakalar yüzünden.

Bu millet onu sevdi bağrına bastı lakin devlet duygusallıkla yönetilmez belli zamandan sonra insanın nefsi uyanır.

Buradan bir kez daha söylemek lazım ki CHP veya İYİ PARTİ veya HDP’nin çalışmasına gerek yok Erdoğan’ın sonunu ona en yakınları getiriyor hem de büyük bir hızla..

Buradan sağlık Bakanı Fahrettin kocaya sesleniyorum

Binlerce sağlık çalışanı hastanelerde ter dökerken, temizliğinden güvenliğine kadar eve telaşlı giderken siz ağzınızı açıp tek kelime edemediniz bu kalabalığa soruyorum istifa etmeyi hiç düşündünüz mü benim için artık doktor değilsiniz! Doktor hiç olmadınız. Bu devletin sizin elinizden o doktor raporunu belgesini normal şartlarda alması gerek, çünkü siz yemin etmenize rağmen yemini tutamadınız, Utandınız mı Fahrettin koca, Her geçe yatağınıza yatarken hiç düşündünüz mü kardeşim dediğiniz sağlık çalışanları ne halde, hastanede ter dökenler güvenlik, ameliyathane personeli, temizlikçi ve daha niceleri ne halde?

bence düşündünüz ama ağzınızı açıp tek kelime edemediniz bu ülkenin bir vatandaşı olarak size saygı duymuyor ve doktor olarak kabul etmiyorum sizi!

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Canan Kaftancıoğlu: Tek adamı çok kadınlar olarak göndereceğiz

HIZLI YORUM YAP