Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bitirecekler, TRT o görüntüleri sildi mi? | SİYASET
DOLAR

32,3326$% 0.25

EURO

35,0612% -0.22

STERLİN

40,9470£% -0.2

GRAM ALTIN

2.280,67%0,15

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,65

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bitirecekler, TRT o görüntüleri sildi mi?

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayram mesajı sonrası sosyal medyada bazı görüntüler paylaşılmaya başlandı, bu görüntüler oldukça korkunç, korkunç olmasının sebebi daha önce çekilmiş  gibi bir durumun olması, hayretle görüntüleri inceledim.

Tatbiki Ak parti ve MHP’ye bağlı kanallar görüntüleri elbette vermedi lakin görüntülerin paylaşılmasın artından Anadolu ajansı ve TRT arasında alan kopukluk ‘da ortaya çıkmış olan bu görüntü şu şekilde..

Bu görüntüler elbette bir kısmı üzebilir, lakin hepimiz kabul etmeliyiz ki yaşlanıyoruz, Erdoğan yaşlanırken diğerleri genç mi kalacak elbette hayır işin içinde bir iş var.

Uzun zamandır Erdoğan’ın halk ile arasına giren birileri var bunu her alanda söyleyebilirim, özgürce, kim bunlar?

Elbette Pelikancılar ve eski FETÖ vatan hainlerinin parçaları.

Bakın güzel kardeşlerim FETÖ ve bu benzeri gruplar ile büyümüş bireylerin bu millete tek faydası olmaz, çünkü bu öğretiler tılsım gibidir, büyülüdür, büyülü derken seni farklı düşündürür, farklı yol ve düşüncelere iter ve senelerce, canın yanmadığı an bu gerçekleri görmen imkansızdır.

Bakın 1990 yıllarında fetö lideri vatan haini kansız için bir millet vekili ve askeriye bu kansız için kitaplarına dikkat çekerek, Atatürk düşmanlığı Laiklik düşmanı, amacı dini öğreti değil diyerek önlem almış, he görüşmüşler mi bunla elbette devlet en iyi en kötü düşmanını kendi seçer yakın olur, uzak olur kendi karar verir. Ama fetö ve mensuplarını devlette görev verilmedi. FETÖ ve diğer tarikatlar devlet içinde asla yer bulamayacaklarını çok iyi biliyorlardır sonrası değişti tabii.

Türban anlamını dahi fetö ve radikal İslamcılar bu topluma soktu. Yoksa adı onun başörtüsü olarak bilinirdi. Türbanı bile bu millete yerleştiren gruptur, fetö.

Elbette kapalı olmak açık olmak kişisel özgürlüktür ama baş kapalı dar paça pantolon 10 ton makyaj ile İslam geleneği içinde yoktur, işte bu tarz giyimi ‘de fetö ve tarikatı soktu, tek başına mı?

Elbette hayır en büyük desteği ‘de diğer tarikatlar verdi. Kimler başta İsmail ağ hatta onun için o civarda çok fazla sohbet verdi, Fetö lideri kansız gülen vatan haininin en fazla olduğu bölgeler için ‘de Kasımpaşa, fatih bölgesi olduğunu herkes bilir. Şimdi buraya kadar anlaşılmayacak yer yoktur.

Gelelim pelikan grubu, işte dış güçler demeyelim ama bu toplumu bozmak isteyenlerin bir grubu daha var, Pelikancılar. Bir çok kişinin ismi geçiyor, yargılandılar mı? Hayır..

Çağıran savcı var mı hayır?

Peki pelikan ve fetö ne alaka diyeceksiniz?

Haklısınız hani bu fetöcü hesaplar vardı eski twitter ve sosyal medya hesapları bu hesapların çoğunun adı değişip pelikan adına çalışmaya başladılar. Nasıl mı yahu daha dün bir sosyal medya hesabı Ak partili gibi görünüyor ama adı sanı belli olmayan bir hesap deşifre oldu fetö için mesajları ortaya çıktı, hesabı kullanan ne dedi biliyor musunuz? Ben o hesabı satın aldım?

Yahu insan satın aldığı mala bakmaz mı?

Bakar sonra ne oldu, ben söylüyorum hiçbir şey olmadı halen sosyal Medya’da..

İşte pelikancı fetöcü artıkları ile devlet içinde yerleşmiş şekilde kalmak için her yolu deniyor.

Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorsanız ki onu sert şekilde uyarın, neden mi yoksa hata yapmaya devam ettirecekler.

Yukarıda olan görüntü TRT tarafından silindi ve yayınlanmadı ama diğerleri yayınlıyor.

Güzel insanlar, Erdoğan ilk yıllarını düşünün yüzü  gülen, gözlerinin içinde insan sevgisi olan, genç ve üniversite öğrencileri ile konuşabiliyor, halk ile konuşabiliyordu.

Şimdi onu bu halk ‘tan koparanlar sence Erdoğan’ın iyiliğini istiyor mu? Senin ve bu ülkenin iyiliğini istiyor mu?

Elbette hayır.

Kıymetli güzel insanlar, Erdoğan’dan başka kime oy vereceğim diyor, Türkiye de kaç parti var? Söylemlerine bak dene, en azından boşuna gitmeyeceğini bil. Seni buna sevk eden düşünce pelikancı ve Fetöcü yapıdır.

Sizce FETÖ ve Pelikancıların isteği ne?

Ülkenin tamamen bir kesme geçmesi, KATAR gibi, DUABİ gibi halkın büyük çoğunluğu yoksuz ama belli bölümü inanılmaz zengin. Sen bu grup içinde olmayacaksın.

iş işten geçmeden düşün. bu adamı ayakta tutmak istemelerinin sebebi o yıkıldığı an ilerlemeyecekler, çünkü diğer partilerin tamamı bu gruba karşı, Türkiye islam ile yürütme hayalinde olanların, paçalarından yolsuzluk akıyor sana öğreteceği din ne olabilir ? sadece ritüel olur.

İnsan oğlu böyledir bu yüzden Rahman derki aklını kullan..

Erdoğan’da insan.

Hz Muhammed s.a.v dahi tek başına değilken, siz Erdoğan’ın tek başına her şeyi düzelteceğine inanıyorsanız, kusura bakmayın ‘da okumanızı bir yere bıraktım, İslami açıdan hiçbir bilginizin olmadığına yemin ederim.

Yaptıkları her suçun baş sorumlusu yarın Erdoğan diyecekler unutmayın bu dediğimi.. Gemiyi terk ederken ‘de o istedi, devlet istedi diyecekler, onu bitirecekler kendilerini ‘de devlet çi ve milliyetçi ilan edecekler..

 

Hani çok duyduğunuz o kelime var ya, YUKARININ HABERİ VAR.. hah aynen böyle diyecekler..  Çünkü pisliği örtmenin tek yolu başka bir yere pislik atmak olacaktır..

Vallahi billahi tallahi..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu KKTC’deki ‘külliye’nin ayrıntıları belli oldu

HIZLI YORUM YAP