Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedat Peker ve Süleyman Soylu 'ya Gönderme! | SİYASET
DOLAR

32,3919$% 0.2

EURO

35,1788% -0.02

STERLİN

41,6682£% 0.85

GRAM ALTIN

2.324,50%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sedat Peker ve Süleyman Soylu ‘ya Gönderme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sedat Peker ve Süleyman Soyluya Gönderme! Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili kısa bir açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “PKK’yı ve onun destekçilerini bile samimi ve açık dille kınamaktan kaçınanların çetelerle aynı  yolda yürümeleri karşısında şunu hatırlamak isterim, terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sosyal medyada gündem olurken, gün içerisinde Süleyman Soylunun avukatı savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konuyla ilgili isim vermeden eleştiride bulundu ve suç örgütleri ile aynı çuvala girerseniz başınıza geleceklere razı gösterirsiniz diyerek açıklamada bulundu, sosyal medya kullanıcıları ise Süleyman Soylunun biletinin kesildiğini ifade ederken, yapılan soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı ve konunun yakınlarının mahkemede ne diyecekleri merak konusu olurken, soruşturma ne kadar süreceği ise merak konusu olmaya başlanırken, Sedat Peker 6. videosu bekleniyor, Peker’in ise iki gün içerisinde yeni video çekerek açıklama yapması bekleniyor.

Ne Olmuştu: Sedat Peker çektiği videolar ile Pelikan grubu ve Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar bir çok isimle ilgili suç unsuru olduğu iddia ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halk ile arasına bağ olduklarını söylemiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazdığını fakat mektubun ulaşmadığı ve çeşitli suç unsuru olayları açıklayacağı ve açıklamaya devam edeceğini söylemesi üzerine Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar gibi isimler açıklama yapmıştı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener: AKP Selpak Siyaseti Yapıyor

HIZLI YORUM YAP