Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kontrollü normalleşme açıklaması pazartesinden itibaren kontrolü açılıyoruz! | SİYASET
DOLAR

32,5802$% 0.28

EURO

34,8253% 0.09

STERLİN

40,6090£% -0.1

GRAM ALTIN

2.489,82%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kontrollü normalleşme açıklaması pazartesinden itibaren kontrolü açılıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kontrollü normalleşme açıklaması pazartesinden itibaren kontrolü açılıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kontrollü normalleşme açıklaması pazartesinden itibaren kontrolü açılıyoruz! Ak partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayram mesajlaşması içinde yer verdiği konuşma ‘da Pazartesi itibari ile açılmalar başlıyor dediği.

Detayları ise kabine toplantısından sonra vereceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 19 mayıstan sonra normal şekilde açılmasını beklenildiği iddia edildi. Haziran ayı içinde ise tamamen normal bir şekilde olmasını beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısından ne sonuç çıkacağı ise merak konusu.

Bununla kalmıyor, aldığımız tedbirleri de vatandaşlarımızın işine, aşına zarar vermeyecek şekilde uygulamaya özen gösteriyoruz.

Terörist İsrail Devleti!

İsrail’in Gazze saldırısına ‘da tepki veren Erdoğan hem Hristiyanların hem de Musevilerin kutsal mekanlarını bünyesinde barındıran bir şehri fütursuzca yağmalamaya kalkan bu terör devleti artık tüm sınırları aşmış durumdadır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise İsrail ile bu şekilde  devam ederse bazı yaptırımlar uygulayıp uygulamayacağı ise merak ediliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Esnaf anketinde Millet İttifakı sürprizi çıktı!

HIZLI YORUM YAP