Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kaçak giriş' açıklaması: "Ördüğümüz duvarlarla engelleyeceğiz!" | SİYASET
DOLAR

32,3476$% 0.29

EURO

35,1590% 0.07

STERLİN

40,9933£% -0.07

GRAM ALTIN

2.301,59%1,07

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘kaçak giriş’ açıklaması: “Ördüğümüz duvarlarla engelleyeceğiz!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘kaçak giriş’ açıklaması: “Ördüğümüz duvarlarla engelleyeceğiz!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘kaçak giriş’ açıklaması: “Ördüğümüz duvarlarla engelleyeceğiz!” Taliban terör örgütünün ilerleyişi devam ederken, Uzman askerler uyarıyor, derhal Türk askerini kabilden çekin açıklaması yapılıyor.

Konuyla alakalı bakanlığının açıklama yapması beklenirken, Türk askerinin tehlike ‘de olduğu belirtiliyor.

Ak parti genel başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Sınır ‘da olan kaçak girişlerin duvarla engelleneceğini belirtiyor!

Geçtiğimiz günlerde olan görüntü ise Duvarların yetersiz olduğunu ve kaçak girişleri asla engellemediği ortaya çıkmıştı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, son 4 saatte 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklarken İran hududunda alınan önlemlerin incelenmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sınırlarda ördüğümüz duvarlarla giriş-çıkışları engelleyeceğiz” dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ile İran hududunda alınan önlemleri inceledi. İncelemenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşen Bakan Akar, çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Erdoğan, “Çok farklı bir dönemden geçiyoruz, bir taraftan sel afetleri bir taraftan yangınlar. Bütün bunlar devam ederken bir de dedikoduya dayalı bir sıkıntı. Bu dedikoduya dayalı sıkıntıları da inanıyorum ki sizler bertaraf edeceksiniz. Bunları da aşmamız gerekiyor çünkü bir yalan terörü Türkiye’de estiriliyor. Bu yalan terörünü biz sizinle beraber aşacağız” dedi.

Öte yandan Erdoğan, “Özellikle de bu sınırlarda ördüğümüz duvarlarla giriş-çıkışları da tamamen engellemiş olacağız. Çünkü bu hudutlardaki duvarlarımız bizim emniyet, güvenlik duvarlarımızdır. Bunu sizler başardığınız takdirde TSK’nin, güvenlik güçlerimizin yükü daha da hafifleyecektir. Bu duygularla sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” açıklaması ile kaçak girişlerin önleneceğini ifade etti.

Kaynak: Aykırı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sel mağduru Kübra Çelik’ten Kastamonu Valiliği’ne çağrı: Bu şekilde örtbas edemezsiniz! Olayın üzeri kapatılıyor!

HIZLI YORUM YAP