Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP yönetimdeki İBB'nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat geldi... | SİYASET
DOLAR

32,5640$% 0.13

EURO

34,9244% 0.68

STERLİN

40,5714£% 0.98

GRAM ALTIN

2.435,99%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.090,00%-0,86

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP yönetimdeki İBB’nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat geldi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP yönetimdeki İBB’nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat geldi…

Başkan Erdoğan Çırağan’da 112 çınar ağacının CHP yönetimindeki İBB rafınca katledilmesine “Gezi’de bir bardakta fırtına koparanlar kılını bile kıpırdatmıyor” sözleriyle tepki göstererek bakanlara “Konunun takipçisi olun.” talimatını verdi.

 

Başkan Erdoğan’ın Ak parti millet vekilleri ile yapmış olduğu toplantıda CHP yönetimdeki İBB’nin 112 çınar ağacını katletmesinin de değerlendirildiği, konuyla ilgili bakanlara talimat veren Erdoğan’ın “Gezi zamanında bir bardakta fırtına koparanlar, şimdi 112 anıt ağacın kesilmesine kılını bile kıpırdatmıyor. Bunların hepsi mi kanser olur?” dediği kamu oyuna yansıdı.

“BU İŞ CHP’Yİ BİTİRİR”

“Benim sevdam” diyerek anlattığı İstanbul’da yaşanan ağaç katliamı hakkında İstanbul milletvekillerinin bu konuyu canlı tutmaları gerektiğini özellikle ifade eden Erdoğan’ın “Bu iş CHP’yi bitirir” dediği de ortaya çıktı.

“2023 SEÇİMLERİ KIRILMA NOKTASI OLACAK”

Erdoğan’ın toplantıda “Kırılma noktası olacak” diye tanımladığı 2023 seçimleri için “Ankara ve İstanbul’un belediye meclisleri bizde kaybetmedik. 2024 seçimleri de çok önemli. Çok çalışın.” dediği, vekillerin bürokratlarla yaşanan sıkıntıları dile getirmeleri karşısında da “Biz bu noktaya bürokratla savaşa savaşa, kapışa kapışa geldik. Çalışmalarınızı yapın. Siz o ilin vekilisiniz.” ifadelerini kullandığı söylendi.

18 MART TALİMATI

Erdoğan’ın tüm milletvekilleri için 18 Mart’ta “Çanakkale Köprüsü’nün açılışında bulunulsun” talimatı verdiği de öğrenildi.

BM’DEKİ RUSYA’YA KARŞI OYLAMA

Erdoğan toplantıda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda Rusya’ya yönelik kınama karar tasarısının 35 çekimser ve 5 “hayır” oyuna karşı 141 oyla kabul edilmesi hakkında Türkiye’nin 141 ülkenin içinde, doğru yerde bulunduğunu ve şu an dünyanın diplomasi merkezi haline gelen Antalya Diplomasi Forumuyla Türkiye’nin bu konulardaki öneminin bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti.

“NATO VE AB SADECE LAF ÜRETİYOR”

24 Şubat sabahı Ukrayna topraklarına Rus ordusunun başlattığı saldırının ardından barış için yoğun diploması çabası içinde olan Türkiye’nin iki ülke ile de iletişim kurabilme pozisyonunu korumaya devam edeceğini söyleyen Erdoğan Batı’yı “Sadece laf üretiyor” sözleriyle eleştirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir görüşme gerçekleştirdi…

HIZLI YORUM YAP