Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in uyuşturucu çıkışına tepki: Önce haddini bileceksin! | SİYASET
DOLAR

32,4976$% -0.15

EURO

34,9663% 0.32

STERLİN

40,7653£% 0.43

GRAM ALTIN

2.431,61%0,36

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,53

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’de gerçekleştirmiş olduğu toplu açılış töreninde konuşmada bulunuyor. Erdoğan, Akşener’in Türkiye’de uyuşturucunun arttığı iddiasına tepki göstererek, “Önce haddini bileceksin. Mücadelemizi sonuna kadar verdik, vereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı’nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

Kocaeli üretimde ve istihdamda destan üstüne destan yazıyor.

“HADDİNİ BİLECEKSİN”

Erdoğan konuşmasından isim vermeden İYİ Parti lideri Meral Akşener’in “Uyuşturucu Türkiye’de çoğaldı” suçlamalarına cevap vererek “Önce haddini bileceksin. Sen önce kendi kadronun içinde ana muhalefetin içinde sulu-kuru uyuşturucu alanları düşün. Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, veriyoruz ve vereceğiz.” dedi.

6’Lİ MASAYA TEPKİ

(6’lı masa) Her kafadan bir sesin çıktığı bu curcuna masasını, bir değil birkaç aday çıkartabilecek kapasitede görüyorum. Hala kendi aralarında anlaşıp bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti’den çok konuşulan Ankapark videosu: Dinozorlar bundan milyarlarca dolar önce yeniden ortaya çıktılar

HIZLI YORUM YAP