Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamlar en alt seviyede yapıldı | SİYASET
DOLAR

32,5856$% 0.21

EURO

34,8030% 0.39

STERLİN

40,3898£% 0.58

GRAM ALTIN

2.411,83%-0,84

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,84

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamlar en alt seviyede yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamlar en alt seviyede yapıldı: Ak partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarında son dönemde olan zamlar vardır, Erdoğan zamların en alt seviyede yapıldığını belirtti.

Binlerce kişi zamlara tepki göstermişti, petrol ofislerinde kuyruklar oluşmuştu, elektrik ve doğal gaza ve gıdaya gelen zamlar en alt seviyede yapıldığını belirtti.

Erdoğan Açıklamalarını Kabine Toplantısı sonra açıkladı..

Ekonomiden salgınla mücadeleye birçok konuda açıklamalar yapan Erdoğan, yılbaşından bu yana ardı arkası kesilmeyen zamların en alt seviyede yapıldığını savundu.

Erdoğan, “Bankaların, darphanenin ve altın rafinerilerinin içinde yer aldığı mekanizmayla vatandaşlarımızın altınlarını sisteme sokmalarını temin edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Ekonomideki hedeflerimizi engellemek isteyenlere aradıkları ortamı vermeyeceğiz” ifadelerini kullanan Erdoğan, yılbaşından bu yana devam eden zamlarla ilgili “Yılbaşından itibaren doğalgazda, elektrikte fiyat artışı mümkün olabilecek en alt seviyede yapıldı; devlet bu konuda fedakarlığı sürdürüyor” değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gaziantep’te yollar kilitlendi bir tane bile kar temizleme aracı yok! Fatma Şahin nerede?

HIZLI YORUM YAP