Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne'de ki en büyük hesabı imralıdakine verecek! | SİYASET
DOLAR

32,5456$% -0.02

EURO

34,9279% 0.05

STERLİN

40,6699£% 0.19

GRAM ALTIN

2.430,40%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.084,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne’de ki en büyük hesabı imralıdakine verecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne’de ki en büyük hesabı imralıdakine verecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edirne’de ki en büyük hesabı imralıdakine verecek! Ak parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bebek katili Abdullah Öcalan ve Selahattin Demirtaş için açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanının sözleri gündem olurken bir çok kişi ise imralı ile Erdoğan veya bazı kişilerin görüşmüş olduğunu bildiriyor!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: onların kendi aralarında bir hesaplaşma var, her yer şuanda toz pembe olduğunu düşünülmemesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanın o açıklaması şu şekilde..

Erdoğan’ın konuşmasında, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef alırken kullandığı ifadeler dikkat çekti.

“PKK’nın güdümündeki parti ne yapacağını, ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor. Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu” diyen Erdoğan, terör örgütü PKK lideri Öcalan’la Demirtaş arasında “hesaplaşma” olduğunu iddia etti. Erdoğan, “Edirne’deki, en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onlarında kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Madem Kılıçdaroğlu’nun hayali var, katkıda bulunalım

HIZLI YORUM YAP