Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Van İl Kongresinde | CANLI YAYIN | SİYASET
DOLAR

32,5217$% -0.09

EURO

34,7972% -0.22

STERLİN

40,4810£% -0.11

GRAM ALTIN

2.420,01%-0,40

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%-1,18

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Van İl Kongresinde | CANLI YAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Van İl Kongresinde | CANLI YAYIN

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Şehir Stadyumu’nda organize etmiş olduğu VAN 7.Olağan İl Kongresi’nde Partilerle ve sevenleri ile buluştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan  , ”Dün izmirde yaşanan deprem sonra vefaat eden kardeşlerimize Allah (c.c)’tan rahmet, yaralılara rabbimden şifa diliyorum , depremi hisseden tüm şehirlerimize geçmiş olsun diliyorum ” dedi.

 

Cuhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından önemli başlıklar ;

Dün İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyorum 26 vefatımız, 885 yaralımız, 15 yoğun bakımda olan hastamız var. İzmir’e ve depremi hisseden tüm şehirlerimize geçmiş olsun diyorum. Depremin olmasının ardından hep birlikte İzmirli kardeşlerimizin yardımına koştuk. Yardım faaliyetleri eksiksiz yerine getirilmektedir.

Deprem anından itibaren bakanlarımız milletvekillerimiz kurumlarımızla imkanlarımızla İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk.

İzmir’de evleri yıkılan vatandaşlarımıza da en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz.

Ülkemiz en doğusundan en batısına tehlikeli bir deprem hattında. Yaşadığımız depremler ile bunu her seferinde anlıyoruz. Şehirlerimizi bir kanser gibi tek katlı ve çok katlı gecekonduların acısını afetlerde yıkımlar ile yaşıyoruz. Van da bu acıları en derinden yaşamış illerimizden biridir.

Van’da depremden sonra 25 bin 172 konut, sosyal tesis ve devlet binasını sahiplerine teslim ettik. Malatya’da 5 bin 24 Elazığ’da 18 bin 868 adet konutu teslim ettik.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gürsel Tekin’in akıl almaz paylaşımından sonra çapulcular çılgına döndü

HIZLI YORUM YAP