Çoklu baro düzenlemesinin içeriğine bakılmadı sanırım | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Çoklu baro düzenlemesinin içeriğine bakılmadı sanırım

Dün akşam bir arkadaşımla hem konuştum hemde bu mesele nedir dedim. Malum yazılarımı okuyorsanız kuduysanız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevresinin ona doğruları söylemediği ve sırf işleri görülsün diyerek alkış tuttuğunu hep söylerim.

Sanırım bu çoklu baro sistemi üzerinden birisi bir oyuna girmiş biz söyleyelim doğrusunu en iyisi çünkü malûm bir taraf inanmayacak, okumadan karar verecek.

7. Maddesi daha önce 49. Madde ile düzenlenen avukatların kılık kıyafeti ile ilgili maddeye bir yeni tanım getiriyor.

Şimdi sorun şu zaten başörtüsü kullanarak gidebilirsiniz burada sorun yok, hatırlarsanız mini etekli avukat vb meseleleri.

Bu yasayla birisi şunu yapsa ne diyeceksin, sözüm yanlış anlaşılmasın yöresel bir kıyafet birikerine göre! Anladınız meseleyi.. hani bazen etek giyip polisle çarpışan grup.. hani hain bir örgüt..

Arkadaşlar ne oluyor bilmiyorum ama daha eğitim sistemini bile düzenleyemeden her işe el atılması ne olabilir. Anlaşılan o ki biryerde bir grup var ve bu grup her işe elini sokuyor, benim aklıma birileri geliyor ama o da devletin işidir.

Geçen bir arkadaşım vardı, oda savunup duruyordu meseleyi kimden öğrendin bilmiyorum içeriği okumadan övünüyor du eh ne diyeyim ;

Kısacası aklınızı başınıza alın!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ali Babacan 15 Temmuz’da neredeydi ?

HIZLI YORUM YAP