Cihan Ekşioğlu'nun Ak Partili bürokratlar albümü ortaya çıktı! | SİYASET
DOLAR

32,5480$% 0.14

EURO

34,9947% -0.13

STERLİN

40,8616£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,32%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Cihan Ekşioğlu’nun Ak Partili bürokratlar albümü ortaya çıktı!

Cihan Ekşioğlu’nun Ak Partili bürokratlar albümü ortaya çıktı! İş adamı olan Cihan Ekşioğlu’nun geçmişe ait olan resimleri ortaya çıkmaya başladı, tank ile otele gittiği iddia edilen Cihan Ekşioğlu2nun bazı iddialara göre ise zırhlı araçlar eşliğinde otele gittiği iddia edilmeye başladı.

Bir çok önemli isimle resmi olan Cihan Ekşioğlu’nun Ak parti içinde olan vekil ve bakanlar ile resimlerini Holding sitesinde yayınladığı ortaya çıktı.

Ekşioğlu daha önce ‘de ünlü film yıldızı Jean-Claude Van Damme ile bulaşma sağlamış hatta filmde oynamak için görüşüldüğü dahi iddia edilmişti, İnşaat ve savunma ve bilişim işleri ile uğraşan Ekşioğlu2nun film merakını ise yakın dostu olduğu iddia edilen Jean-Claude Van Damme sayesinde oluşmuş.

Ünlü sanatçılar ile de adı duyulan Ekşioğlu henüz konuyla alakalı cevap vermezken, bir çok gazeteci ise Ekşioğlu’nun eski ve ortaklık kurduğu kişilerin araştırması gerekirse eski çalışanlarınındı soruşma içerisine alınmasını istediği yazılar yazmaya başladı.

Sedat Peker, son videosunda firari Sezgin Baran Korkmaz’a ait olduğu bilinen Paramount Hotel’de çok sayıda ismin kaldığını söyledi.

Paramount Hotel’in ilk sahibi Atilla Uras’ın kızı Yasemin Uras ise yaptığı bir açıklamada, Turan Avcı’nın oteli hiç satın almadığını, Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını öne sürdü. Otelin şu anda Sezgin Baran Korkmaz üzerine olmadığını anlatan Uras, “Şöyle bir hikaye de var; Sezgin Baran Korkmaz’a bildiğim kadarıyla Botır Rakhimov’un 30 milyon dolar kadar borcu vardı. Acaba o borç karşılığında mı devretti onu bilmiyoruz, öğreneceğiz. Pay defterlerini istedik. Delilleri istedik, hakim de istedi. Şu halde Ufuk Turizm’in pay defterinde halen Botır gözüküyor, Sezgin değil” şeklinde konuştu.

Uras’ın bu açıklamasının ardından gözler, EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihan Ekşioğlu’na çevrildi.

Ekşioğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yargutay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Binali Yıldırım gibi isimleri makamında ziyaret ettiği görüldü. Ziyaretlere ilişkin fotoğraflar holdingin internet sitesinde paylaşıldı.

SBK Holding’in internet sitesinde yayımlanan albüm şöyle:

Kaynak: Cumhuriyet

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’de Süleyman Soylu tartışması: 15 milletvekili Süleyman Soyludan rahatsızlıklarını parti yönetimine iletti

HIZLI YORUM YAP