CHP'nin alkollü pikniğinden yeni taciz skandalı! Kaftancıoğlu suçlu olarak kadınları gösterdi... | SİYASET
DOLAR

32,5475$% 0.23

EURO

34,8607% 0.32

STERLİN

41,2387£% 0.96

GRAM ALTIN

2.492,90%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.262,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’nin alkollü pikniğinden yeni taciz skandalı! Kaftancıoğlu suçlu olarak kadınları gösterdi…

CHP’nin alkollü pikniğinden yeni taciz skandalı! Kaftancıoğlu suçlu olarak kadınları gösterdi…

Millet ittifakı büyük ortağı CHP’den gün geçmiyor ki yeni bir taciz iddiası ortaya çıkmasın. CHP’de gün geçtikçe taciz ve tecavüz listesi trenin vagonları gibi uzayarak devam ediyor.

 

 

Bağcılar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği piknikte alkolü fazla kaçıran partililerin 2 kadını taciz ettiği iddia edildi. Durumun İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na bildirilmesinin ardından kadınlara disiplin cezası verilmesini istendi. Öte yandan piknikte bulunan bazı erkeklerin de tacize uğradığını söylediği öğrenildi.

 

 

CHP’de taciz ve tecavüz iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Neredeyse her gün parti içinde bir skandal patlak verirken, CHP yönetiminin aldığı kararlar ve net bir tavır koyamaması kamuoyunun büyük tepkisini çekiyor.

 

CHP’deki taciz rezaletine son halka Bağcılar İlçe Başkanlığı’ndan eklendi. 2 kadın parti tarafından düzenlenen piknikte tacize uğradıklarını iddia etti. Erkekler de kadınlar tarafından taciz edildiklerini öne sürdü. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 2 kadına disiplin cezası verince ortalık karıştı.

CHP BAĞCILAR İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DA TACİZ REZALETİ

Sabah’ta yer alan habere göre: Koronavirüs ile mücadelede yeni normalin başladığı haziran ayında CHP tarafından bir piknik organize edildi. Pikniğe katılanlar alkolün de etkisi ile kendinden geçti. A.A ve M.T. isimli iki CHP’li kadın burada partili erkekler tarafından tacize uğradığını öne sürdü.

ERKEKLER: BİZ DE TACİZ EDİLDİK

İki kadın durumu CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na giderek bildirdi. İlçe Başkanı Avukat Murat İmrek kadınları dinledi, gerekeni yapacağını söyledi. Kadınlardan sonra erkekler de Murat İmrek’e giderek tacize uğradıklarını iddia etti. Olay içinden çıkılmaz bir sarmala dönüştü.

CANAN KAFTANCIOĞLU’NA DİLEKÇE YAZDI

CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek, iddiaların birbirini kovalaması sonrası doğru kararın İl Başkanlığı tarafından verileceği bildirerek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na bir dilekçe yazdı. Dilekçede yaşananları anlatan İmrek, nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda bilgi istedi.

KAFTANCIOĞLU’NUN KARARI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, taciz edildiklerini belirten iki kadına disiplin cezası verilmesini istedi. Kadınlara kınama cezası verilmesi deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’den İhraç edilen Enginyurt: Erdoğan’ı kıskanıyorum!

HIZLI YORUM YAP