CHP'li Tanju Özcan ve HDP'li Serpil Kemalbay arasında mülteci gerginliği: Beni ağababalarına sor! | SİYASET
DOLAR

32,5854$% 0.1

EURO

35,0189% 0.48

STERLİN

40,6780£% 0.16

GRAM ALTIN

2.425,84%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,15

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’li Tanju Özcan ve HDP’li Serpil Kemalbay arasında mülteci gerginliği: Beni ağababalarına sor!

CHP’li Tanju Özcan ve HDP’li Serpil Kemalbay arasında mülteci gerginliği: Beni ağababalarına sor!

CHP’li Tanju Özcan ve HDP’li Serpil Kemalbay arasında mülteci gerginliği: Beni ağababalarına sor! Bolu belediye başkanı halkına desteğini sürdürürken, Suriyelerin kalıcı olmayacağını seçim vadi olarak sunmuş ve büyük bir oy ile başkan seçilmişti.

CHP belediye başkanına HDP’li Serpil Kemalbay’ın sert sözlerine öyle bir cevap verdi ki sosyal medyada gündem oldu!

Siyasal islama ve radikal islama karşı olan Milliyetçi Belediye başkanı Tanju Özcan şu açıklamayı yaptı!

Beni ağababalarına sor!

CHP2li belediye başkanının sözlerini ise bir çok kişi beğenerek RT yaptı, son dönemlerde Ak parti Mhp ve HDP’nin mültecilerin ve sığınmacıların Türkiye’de kalması desteği sürerken, Avrupa’da Ak parti, HDP ve MHP’nin sığınmacı politikasını desteklemişti!

Türkiye’de son günlerde sıklıkla tartışılan konulardan biri de mülteciler oldu. Afganistan sınırından Türkiye’ye yönelik mülteci hareketliliği olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşırken, mültecilerin bazı adli olaylara karışması da tartışmaların fitilini ateşlendirdi.

Türk halkı sığınmacıların ülkelerine dönmesini bekliyor, Ak parti HDP ve MHP ise sığınmacılar ile ilgili adım atmaması oy kaybına her geçen gün daha fazla neden oluyor!

Avrupa’nın istemediği sığınmacıları Türkiye alıyor, para karşılığı demişti CHP lideri Kılıçdaroğlu!

 

CHP’Lİ BOLU BELEDİYESİNDEN DİKKAT ÇEKEN ADIM

Mülteci tartışmalarının gündemde olduğu sırada CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önümüzdeki hafta, kentteki mültecilerden alınan katı atık vergisinde ve suda 10 kat daha fazla faturalandırma yapılmasını öngören taslağı Belediye Meclisi’ne sunacaklarını söyledi. Bazı kesimler tarafından Özcan’ın bu açıklamaları “nefret söylemi” olarak nitelendirdi.

HDP’Lİ KEMALBAY’A YANIT VERDİ

CHP’li Özcan, sosyal medya hesabından kendisine tepki gösterenlerden biri olan ve “Su, bırakın insanı, her canlı için haktır. Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir? Utanç verici. Mülteciye nefret söyleminiz, dışlamanız, ayrımcılık yapmanız kolay” ifadelerini kullanan HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay’a “Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar…” şeklinde yanıt verdi.

 

Kaynak: Sondakika

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay Suriyeliler giderse ülke ekonomisi çöker!

HIZLI YORUM YAP