CHP'li İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilginç metro çıkışına anında cevap geldi: İnşaAllah iyisinizdir... | SİYASET
DOLAR

32,5012$% 0.06

EURO

34,7821% -0.06

STERLİN

40,4726£% -0.64

GRAM ALTIN

2.500,45%0,66

ÇEYREK ALTIN

4.265,00%0,41

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’li İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilginç metro çıkışına anında cevap geldi: İnşaAllah iyisinizdir…

CHP’li İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilginç metro çıkışına anında cevap geldi: İnşaAllah iyisinizdir…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Ekrem İmamoğlu’nun Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu’yla ilgili olarak CHP’li İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı çıkışa anında cevap verdi. Metro ile ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen İstasyonu’nda Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hattı’nın açılışını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu’nun maliyetinin İBB’ tarafından karşılandığını belirtti. İmamoğlu’nun çıkışına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin cevap verdi.



İMAMOĞLU: AÇILIŞI YAPILAN METRONUN MALİYETİNİ İBB KARŞILIYOR

Metro açılışı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, ”Bugün açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır. Yani, aslında tüm ülkede olduğu gibi yatırımların tek sahibi kıymetli vatandaşlarımızdır. Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu İstanbul’umuza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.



PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN: İNŞALLAH İYİSİNİZDİR…

İmamoğlu’nun metro açıklamasına Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin cevap verdi.

İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılıyan Cin, ”İnşaallah iyisinizdir. Açılan metro hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız kaynaklarıyla yapıldı.Umarım İBB’nin kaynaklarıyla da Pendik-Tuzla metrosunu yaparsınız. Açılan metronun meydanlarını da Pendik Belediyesi olarak biz yaptık. Sağlıklı günler.” diye cevap verdi.

BAŞKAN YAZICI’DAN İMAMOĞLU’NA: ANLAMAKTA ZORLANDIK TUZLA METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, dün açılan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ile ilgili algı çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi. Başkan Yazıcı, mevcut İBB yönetimi tarafından yapılmayan Tuzla Metrosunu hatırlatarak, “Tuzla Metrosu hangi tarihte açılacak? Net tarih nedir? Beni geçin, vatandaş soruyor?” ifadelerini kullandı. Başkan Yazıcı, ayrıca,  “Metromuzu hiç etmeye meyilleri var. Ama müsaade etmeyeceğiz.” dedi.  

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM), Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu yatırımının Bakanlığın bütçesinden AYGM tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi.

AYGM’nin Twitter hesabından “Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu”na yönelik paylaşımda bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle bugün hizmete alınan söz konusu metronun 4,4 milyar liraya mal olduğunun belirtildiği paylaşımda, “Yatırım; Bakanlığımız bütçesinden AYGM tarafından gerçekleştirildi. İstanbul’a ve ülkemize hayırlı olsun!” ifadesine yer verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP içerisinde hareketlilik başladı! Kemal Kılıçdaroğlu hepsiyle bir arada görüştü…

HIZLI YORUM YAP