CHP'li Faik Öztrak'tan Pınar Gültekin iddialarına flaş yanıt! Haber yalan çıktı! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’li Faik Öztrak’tan Pınar Gültekin iddialarına flaş yanıt! Haber yalan çıktı!

CHP’li Faik Öztrak’tan Pınar Gültekin iddialarına flaş yanıt! Haber yalan çıktı!

CHP’li Faik Öztrak’tan Pınar Gültekin iddialarına flaş yanıt! Haber yalan çıktı! Hürriyet gazetesinin haberine göre ortaya atılan iddiaları troller başta olmak üzere bazı medya kurumları ciddye almış ve haberi gerçek gibi yayınlamışları, işte CHP o iddialar ile ilgili açıklama yaptı!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’li bir milletvekilinin Pınar Gültekin’in ailesini arayıp ‘davadan çekilmesini’ istediği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK sonrası gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

CHP’li bir Muğla milletvekilinin katledilen Pınar Gültekin’in ailesini arayıp ‘davadan çekilmesini’ istediği yönündeki iddiaları değerlendiren Öztrak; “Bu mesnetsiz iddiaların hukuki takibini yapacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Öztrak şunları söyledi: 
“CHP olarak biz, bu tür olaylar karşısında hiçbir taviz vermeyiz. Bu tür olaylara hiçbir şekilde izin vermeyiz. Ama bu iddialar mesnetsizse, dayanağı yoksa bununla ilgili olarak da gerekli her türlü hukuki takibi yaparız. Değerli milletvekili arkadaşımız açıklamasını yapmıştır. Taziyede bulunmak için aileyi aradım 1,5 dakika konuştum diyor. Eğer bu iddialar ispat edilirse CHP’den de milletvekilliğinden de istifa ederim diyor. Bu mesnetsiz iddiaların hukuki takibini yapacağız.”

NE OLMUŞTU?
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da Akyaka Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüşmesinin ardından kendisinden haber alınamamıştı.
Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, süphe üzerine gözaltına alınan Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, ayrıldığı Pınar Gültekin’in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine Gültekin’i bağ evinde öldürdüğünü itiraf etmişti. Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “canavarca hisle öldürmek”

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener, yeni asgari ücreti masaya yatırdı Bizim önerimizle hem işçi hem işveren kazanacaktı!

HIZLI YORUM YAP