CHP'li Engin Altay Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taciz Cevabı! Çocuklara tecavüze neden sustunuz! | SİYASET
DOLAR

32,5156$% -0.09

EURO

34,9696% 0.35

STERLİN

40,6736£% 0.23

GRAM ALTIN

2.435,84%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’li Engin Altay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taciz Cevabı! Çocuklara tecavüze neden sustunuz!

CHP’li Engin Altay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taciz Cevabı! Çocuklara tecavüze neden sustunuz!

CHP’li Engin Altay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taciz Cevabı! Çocuklara tecavüze neden sustunuz! CHP’de taciz ve tecavüz konusunda Erdoğan’ın en küçük adım ortaya atmıyorlar demiş, Olayın duyulmasından 4 gün sonra ilgilinin partiden ihracı kesinleşti, ihraç işlemi değil direk ihraç edilmiştir, Aynı gün adli makamlar ile ilgili temasta yapıldı, Şikayet geldiği için olay kamuya duyulmadan önce ikinci mağduriyet yaşamadan bu olaylar gerçekleşti.

1 Aralık itibariyle zanlının  resmi olarak ilişkisi kesildi, Biz üzerimize düşeni yaptık, kim CHP’de bunu yaparsa hesabını sormazsa namerttir, ben soruyorum Erdoğan’a şimdi tecavüze maruz kalmamak için onu da geçtim bir çocuk için senin bakanın bir kere olmuş ne var bunda demiş! Önce sen çık buna çocuğa tecavüz ile ilgili ne yaptın onunla çalışmaya devam ettin, gece yarısı çocuklara af önergesi verenlerin gücünü sen arttırdın!

Sen bunu siyasi olarak buluşturmak istersen altında ezilirsin!

Sen CHP yatırımlara karşı, Katara karşı ama diğer ülkelere karşı değil! Sayın başkan Kemal kılıçdaroğlu günlerdir diyor, Londra tefecilere Türkiye’yi mahkum ettiniz diye söylüyor!

İnandırıcı ol bari, kendi başkanlarına dahi doğruları söyle, yok din düşmanı CHP dersen! bari doruları söyle!

Erdoğan’da Tank Palet mahcubiyeti var ondan böyle özel hukuk ilişkisi var Erdoğan’ın Katar emiri ile, bize çamur Erdoğan’ın eline bulaşıp kalmıştır

Dün canına kıyan Samsunlu vatandaş var gerçek gündem budur!

İnsanlar açlıktan kendisini asıyor, geçmişte yazar kasa fırlatıldı Erdoğan tepki verdi doğrudur bu olaylar olmuştur ama bugün insanlar kendilerini asıyor..

Konuşmanın tamamı

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan CHP’yi hedef aldı: Tacizin hesabını vereceksiniz

HIZLI YORUM YAP