CHP'li Engin Altay: Benim vergimi Ethem Sancağa ve Demirören'e peşkeş çekemezsin! | SİYASET
DOLAR

32,5183$% 0.19

EURO

34,5822% 0.07

STERLİN

40,4321£% 0.12

GRAM ALTIN

2.492,43%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’li Engin Altay: Benim vergimi Ethem Sancağa ve Demirören’e peşkeş çekemezsin!

CHP’li Engin Altay: Benim vergimi Ethem Sancağa ve Demirören’e peşkeş çekemezsin!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: “Bugün ‘beşli çete’ kavramını artık ‘beş artılı çete’ olarak değiştiriyoruz. Şimdi size beş artı biri ve beş artı ikiyi açıklayacağım.”

Engin Altan şu açıklamalarda bulundu

Silivri’de insanlar kıyamet koparıyor 180 bin metre arazi Ethem sancağın kıymetli evladına Maxicells firmasına peşkeş çekiliyor.

2. olarak Yıldırım Demirören’i hedef alan CHP grup başkanvekili : Biz kumara karşıydık milli görüş gömleği varken ama şimdi bizim milli görüş gömleğimiz yok, kumarı teşvik edelim Milli piyango Ak partiye göre kumar idi, eskiden ben şunu bilirim, bir iddia, sayısal loto, bir de milli piyango vardı, şimdi her gün kumar var ya. Süper loto, çok süper loto ,10 numara loto, bilmem ne. çocuk bezinden, doğar doğmaz lazım, yüzde 18 KDV kefen bezinden, ölürken lazım, yüzde 18 KDV, Milli Piyango KDV sıfır, Şimdi ondan sonra çıkacaksın milletin karşısına yüce kitaptan sure, ayet okuyacaksın… Tabutlara elini koyup nutuk atacaksın şehit cenazelerinde Sonra da Milli Piyango’ya, yani beş artı ikili KDV teşviki vereceksin. 5 lira kazanıyordun, yetmez kardeşim 18 de ben vereyim,23 lira kazan diyeceksin, diyeceksin, bu devleti satmaktır, devleti peşkeş çekmektir

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Dışişleri Bakanını ağırladı

HIZLI YORUM YAP