CHP’li Aykut Erdoğdu’dan eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı görüşmede yeni eşi Tuba Torun hakkında bomba sözler: 50 kişiyle birlikte oldu | SİYASET
DOLAR

32,5353$% -0.02

EURO

34,9691% 0.36

STERLİN

40,7765£% 0.46

GRAM ALTIN

2.428,20%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,36

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’li Aykut Erdoğdu’dan eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı görüşmede yeni eşi Tuba Torun hakkında bomba sözler: 50 kişiyle birlikte oldu

CHP’li Aykut Erdoğdu’dan eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı görüşmede yeni eşi Tuba Torun hakkında bomba sözler: 50 kişiyle birlikte oldu

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun eşini aldatarak nikah masasına oturduğu Tuba Torun ile ilgili sarf ettiği sözler gündeme bomba gibi düştü. Eşi Tuba Torun’un daha önce 50 kişi ile birlikte olduğunu, dört senedir ehl-i namus yaşadığını kendi ağzıyla ifade eden Erdoğdu, Torun’u parti meclisine sokmak için yaptıklarını da tek tek söyledi. Öte yandan söz konusu görüntülerde Erdoğdu’nun konuştuğu ismin eski eşi Özge Erdoğdu olması dikkatlerden kaçmadı.

Aykut Erdoğdu’nun makamını kullanarak bazı parti üyelerini, partiye gönül vermiş kadınları suistimal ettiği iddiaları da gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan bu gelişmeler CHP’deki kirli ilişkiler ağını da bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Aykut Erdoğdu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmiş, CHP’li birçok ismin katıldığı lnikah töreninde çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıymıştı.

Boğaz’daki ultra lüks otelde yapılan milyonluk düğüne gelen tepkiler hala sürerken gündeme bomba gibi bir video düştü.

EŞİ İLE İLGİLİ ŞOKE EDEN SÖZLER: “50 KİŞİ İLE BİRLİKTE OLDU, DÖRT SENEDİR EHL-İ NAMUS”
Erdoğdu’nun eşini aldatarak dünyaevine girdiği Tuba Torun’la ilgili sarf ettiği sözler adeta şok etkisi yarattı.

Şu anki müstakbel eşi Tuba Torun’un daha önce 50 kişi ile birlikte olduğunu, sadece dört senedir ehl-i namus yaşadığını kendi ağzıyla ifade eden Aykut Erdoğdu, “Ben olmasam evlenecekmiş, bilmem ne yapacakmış da yuva kuracakmış. Ulan ben bin kere söyledim ‘önüne biri çıkarsa git’ diye” ifadelerini kullandı.

Tuba Torun’u CHP’de parti meclisine nasıl sokmaya çalıştığını detayları ile anlatan Erdoğdu, “Kemal Bey’i (Kılıçdaroğlu) 5 kere aradım bunu listeye al diye, Oğuz’u 5 kere aradım beni çıkarın bunu alın diye. Bütün kurultay buna oy topladım. Kim yapar bunu?” dedi.

Öte yandan Aykut Erdoğdu’nun konuştuğu ismin eski eşi Özge Erdoğdu olması dikkatlerden kaçmadı.

CHP’li Aykut Erdoğdu’dan eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı görüşmede yeni eşi Tuba Torun hakkında bomba sözler: 50 kişiyle birlikte oldu

“50 KİŞİ İLE YATTI DEDİĞİ TUBA TORUN İLE EVLENDİ”
Sosyal medya hesabı üzerinden Aykut Erdoğdu’yu ifşa eden Özge Erdoğdu, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun’la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, “50 kişi ile yatmış” dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile EVLENDİ!” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Aykut Erdoğdu’nun nikah masasına oturduğu eşi Tuba Torun ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bu sözleri CHP’deki kirli ilişkiler ağını da bir kez daha gözler önüne serdi.

Öte yandan yaşanan bu gelişmeler Erdoğdu ile ilgili daha öncede gündeme gelen bazı iddiaları akılllara getirdi.

“EŞİMİ BOŞAYIP, SENİNLE EVLENECEĞİM”
CHP’li Aykut Erdoğdu’nun makamını kullanarak bazı parti üyelerini, partiye gönül vermiş kadınları suistimal ettiği konuşulmuş, bu durum büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan bir ilçe başkanı, “Bu iddiaları herkes biliyordu. Zaman zaman Kılıçdaroğlu’na da iletiliyordu. Bazı mağdur kadınları ‘Eşimi boşayıp, seninle evleneceğim’ diyerek kandırdığı biliniyor. Tüm bu yaşananlar parti ahlakına, adabına uygun değil. Erdoğdu’nun bu yaptıklarını herkes biliyordu. Ancak kimse konuşamıyordu. Önemli bir gazetecilik yaparak, bu meczubu hem parti içinde hem de kamuoyunda gerçek yüzünü tüm vatandaşlara gösterdiniz” dedi.

Daha sonra hesabını sildiği sosyal medyaya yansıdı.

Kaynak: Takvim

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’den Süleyman Soylu ‘ya Orman Yangını Tepkisi! Suudi Prensin sofrasına, Suudi Prensin o şatafatlı ziyafetine gitmedi

HIZLI YORUM YAP