CHP'li Ağbaba: 'İktidar en yetkili ağızdan 'Help Turkey' diyor' | SİYASET
DOLAR

32,5109$% 0.02

EURO

34,9851% -0.16

STERLİN

40,8141£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,65%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

CHP’li Ağbaba: ‘İktidar en yetkili ağızdan ‘Help Turkey’ diyor’

CHP’li Ağbaba: ‘İktidar en yetkili ağızdan ‘Help Turkey’ diyor’ Dünya üzerinde iklim değişiklikleri devam ederken bir çok ülke vatandaşına yardım konusunda seferber olurken CHP2li vekil her afet ve olayda devletin İBAN atması ve yardım istemesini sert dille eleştirdi.

Gün için ‘de Gazeteci Cüneyt Özdemir’de İktidarın IBAN isteme olayını eleştirmiş, bir çok kişi lüks marka araçlarda gezerken İBAN atarak yardım istenmesinin doğru olmadığını bildirmişti. Her şeye vergi veriyoruz o zaman vergi vermeyelim bu kadar vergi verirken İBAN atarak yardım toplamanın yanlış olduğunu belirtmişti.

Ak partili yazarlar ise İBAN konusunda olumlu yaklaşırken bir çok kişi artık İBAN ve yardımlar konusunda devletin kurumlarına yardım etmeyeceğini açıklamaya ve kendi istekleri ile yardım edeceklerini duyuruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sel ve Afet Bölgesi Bozkurt’ta Cuma Namazı sonrası açıklamalarda bulunurken, Diyanet İşleri Başkanı ise

 “Bizlere düşen her türlü tedbiri aldıktan sonra Cenâb-ı Hakkın takdirine rıza göstermektir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yangın ve sel felaketleri için başlattığı yardım kampanyasına tepki gösterdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Barış Terkoğlu yazdı: “Kule”de toplu “Seks buluşması”

HIZLI YORUM YAP