CHP'de olan Atatürk tartışması kimin eseri! Suçlu Canan Kaftancıoğlu mu? | SİYASET
DOLAR

32,3964$% 0.21

EURO

35,0583% -0.07

STERLİN

41,0765£% 0.39

GRAM ALTIN

2.325,00%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,07

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’de olan Atatürk tartışması kimin eseri! Suçlu Canan Kaftancıoğlu mu?

CHP’de olan Atatürk tartışması kimin eseri! Suçlu Canan Kaftancıoğlu mu?

Günlerdir bir tartışma Atatürk demiş, dememiş tartışması, konuya yakın olarak birçok siyasi olaylara katılan kişileri de gördüm, hatta akparti içinde olup bak Atatürk demedi diyeni dahi gördüm, keşke bu akparti içinde olan Atatürk sevenleri Atatürk’e hakaret edilirken tepki gösteren kişiler olsalardı neyse, konu Atatürk ise akparti ile alakası olmadığı için eş geçiyorum.

Vurun Canan Kaftancıoğluna!

Aklı olan Canan Kaftancıoğluna eleştiri yapanlara bir bakar, şu zamana kadar Canan Kaftancıoğlu bunları her seçimde, her söyleminde yenmiş de  yenmiş,yenmiste yenmiş!

Atatürk tartışması manasız ama Atatürk demek heleki 18 yıldır tabaledan silinen, heykelleri yıkılan, ateşe verilen, molotof atılan, demir sopayla saldıran o Atatürk’ün bugün demeye bilirim demek son derece yanlıştır canan hanım.

Evet istediğiniz gibi söyleyebilir dua edebilir şiir okuyabilirsin Mustafa Kemal Atatürk’e ama ismi silinmek için çabalayan ihvancı ve işidci grup buna sevinir, bir teröristin sevinmesine aracı olma canan hanım.

Yıllardır Atatürk’e kufredenler bugün seni ve partini eleştiriyor..

Bu millet Atatürk’e çok şey borçlu o yüzden dememen ve bir açıklama yapman buna bu milleti üzerken terörist işidci ihvancı grupları ise sevindirir. Özelikle fetö buna sevinir!  Neden fetö buna sevinir çünkü fetö denen örgütün ilk amacı ve dersleri Atatürk ve Atatürkçü kişileri ayırmak ve bölmek, bu yüzden Nur derslerinde ve öğrencileri tamamı Atatürk’e lanet okur küfreder. Kimki Mustafa Kemal Atatürk’e küfrediyorsa bilki canan hanım, fetö ile yakınlığı veya dahada kötüsü ihvancı terörist grubun uyesidir.

Bu yüzden göğsünü gere gere Atatürk de! Deki duyan teröristler kudursun deki fetöcu hainler deliye dönsün! Deki anlasınlar Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi var oldukça Türk müslüman anadolu aslanları bu ülkenin kurtarıcısı olacaktır.

Bakın fetö ile geçmişte yakın olan gazete manşetlerine daha iyi anlarsınız.. canan hanım haine göz açtırma.

Ersoy. K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın olarak bilinen Muharrem ince fena yakalandı

HIZLI YORUM YAP