CHP, SADAT hakkında suç duyurusunda bulunacak | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

CHP, SADAT hakkında suç duyurusunda bulunacak

CHP, SADAT hakkında suç duyurusunda bulunacak, Konuyla ilgili gündeme düşen haber ise medyada geniş yer buldu! SADAT firmasının projelerinin Türkiye Cumhuriyetini yıkma üzere kurulan, Hedef alan açıklama ve bildirileri mahkemeye sunulacak!

İSTANBUL SADAT İÇİN YENİ DEVLET YAPISINDA BAŞKENT OLACAK! DİL ARAPÇA OLACAK!

Türkiye Cumhuriyetine bağlı olan İstanbul için SADAT verilerinde İstanbul’un yeni bir devlet yapısında kendi içlerinde başkent yapacaklarına yönelik açıklama ve yazılar mahkemeye verilecek!

Türkçe değiştirilecek ve dil Arapça olacak! Devleti yıkma ve alenen hedef alındığın aldı özellikle çizilecek..

CHP Heyeti, suç duyurusunda bulunmalarının ardından Ankara Adliyesi önünde açıklama yapacak.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen haftalarda İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (SADAT) önüne gitmişti. Kılıçdaroğlu’na çok sayıda CHP’li vekil de eşlik etmişti.

Burada bir açıklama yapan CHP lideri, “Önünde bulunduğumuz SADAT paramiliter bir kuruluştur… Burası terörist yetiştiren bir kurumdur” diye konuşmuştu. Seçim güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliğini sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray’dır” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Mehdi çıkışıyla gündeme gelen Adnan Tanrıverdi’nin başkanı olduğu ve Aralık 2019’da bazı kamu kurumlarının da iştirak ettiği ASSAM’ın bir organizasyonunda Başkenti İstanbul, resmi dili Arapça olarak öngörülen “İslam ülkeleri Konfederasyonu Anayasası’nın deklare edilmesini TBMM’ye taşıdı.

1 MİLYON TL TAZMİNAT DAVASI

SADAT, Kılıçdaroğlu’na 1 milyon lira tazminat davası açtığını duyurmuştu.

Dava dilekçesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yer verilerek “Çok ağır ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkil şirketin kişilik hakkına saldırı gerçekleştirilmiştir” denilmişti.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan: Seçme ve seçilme yaşını 18’e biz indirdik gafı! Erdoğan’a neler oluyor?

HIZLI YORUM YAP