CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili açıklama | SİYASET
DOLAR

32,6017$% 0.38

EURO

34,8097% 0.21

STERLİN

40,6490£% 0.12

GRAM ALTIN

2.499,75%0,63

ÇEYREK ALTIN

4.260,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili açıklama

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili açıklama

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bazı emekli amirallerin yayımladığı ‘darbe çağrışımlı bildiriyi’ kınamak yerine yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçladı.

 

 

Darbe imalı bildiriye imza atan bazı emekli generallere tepki yağarken ana muhalefet lideri 15 Temmuz’da olduğu gibi demokrasiyi savunmak yerine halkın seçimle yönetime getirdiği iktidarı suçladı.

BİLDİRİ KARŞITI TEK KELİME ETMEDİ

Bildiriye ‘sahte gündem’ diyen CHP Lideri, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın skandal paylaşımını alıntılayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayarak “Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü Ekonomist @RTErdogan yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım.” dedi.

Darbe imalı bildiriye yine CHP sahip çıktı!

BÜLENT TURAN: ASLA LİDER OLMADIN, OLAMAYACAKSIN KK

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek şu ifadeleri kullandı; Kahve faslı bitmiş, değerlendirmeye geçmiş! Lider olsa, “darbeye karşıyız” der. Olmadı, “darbeye tarafım” der. O da olmadı, “Lozan, Montrö tartışılamaz” der. O da olmadı, ağzını açmaya utanır, susar! Ama ne dedi şimdi?! Sıfır/etkisiz eleman! Asla lider olmadın, olamayacaksın KK

AK PARTİ’Lİ ÖZALAN: İŞ BİRLİKÇİLİK BUNU GEREKTİRİYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 15 Temmuz’daki duruşunu hatırlatarak “Darbe girişimi olursa tankın karşısına ilk ben çıkarım” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’da kahvesini yudumlayarak darbe girişimini izlemişti. Şimdi de 104 emekli amiralin hadsiz bildirisine tepki göstermeyerek sıvıştı. İş birlikçilik bunu gerektiriyor.” dedi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Soylu: Sabrımızı zorlamasınlar

HIZLI YORUM YAP