CHP Lideri Kılıçdaroğlu rakam vereyim dedi fakat... | SİYASET
DOLAR

32,3810$% 0.19

EURO

35,0435% -0.14

STERLİN

40,9828£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,52%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%-0,24

a

CHP’nin Genel Başkanı görevini yürüten Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırmasının sonrasında bugün 120 milletvekiliyle beraber TBMM Grubu toplantısı ve MYK toplantısı için Erzurum’a görüşmelere de bulunmaya gitti. Kılıçdaroğlu burada gerçekleştirilen grup toplantısında şov yapayım derken rezil oldu. Eli ayağına karışan Kemal Kılıçdaroğlu, “Şeker fabrikasından işçi çıkardılar rakam vereyim.” dedi fakat hiç bir şey veremedi…

TBMM’nin tatile girmesi nedeniyle grup toplantısı yerine her hafta salı günü bir ilde toplantı düzenleme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekileri Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırarak grup toplantısı için Erzurum’a gitti.

RAKAM VEREYİM DEDİ RAKAM VEREMEDİ

Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdıktan sonra Erzurum’da şov yapmaya kalkan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Şeker fabrikasından işçi çıkardılar rakam vereyim.” dedi ancak veremedi.

Kılıçdaroğlu, “Şeker fabrikanız vardı sizin özelleştirildi, önce söz verdiler dediler ki, “Hiçbir işçinin işine son verilmeyecek” sonra o işçilerin son verdiler bakın o rakamı da vereyim size.Yaklaşık, uzun, çok daha fazla kişi çalışırken işçilerine son verdiler ve şu anda çok dar bir kadro şeker fabrikasında çalışıyor.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İyi parti’li Akşener’den iktidarın Suriye kararına tepki: Senin çiftçin ölüyor…!

HIZLI YORUM YAP