CHP lideri Kılıçdaroğlu: Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve askeri öğrenciler niye içeride? | SİYASET
DOLAR

32,3690$% 0.15

EURO

34,9789% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,13%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP lideri Kılıçdaroğlu: Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve askeri öğrenciler niye içeride?

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve askeri öğrenciler niye içeride?

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve askeri öğrenciler niye içeride ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü üyeliği ve çeşitli suçlardan yargılanan isimleri bunlar casus değil diye savunduğu kaydedildi. Kürsüden mahkemeleri hedef alan Kılıçdaroğlu, “Osman Kavala, Demirtaş ve askeri öğrenciler neden içeride?” diye sorular yöneltti. Kılıçdaroğlu ayrıca HDP’li Güven ve Farisoğulları’na da destek oldu.

Bügün partisinin grup topalntısın da konuşan CHP Lideri Kemal KılıçtarOğlu  terör propagandası, casusluk, terör örgütü üyeliği, suça yardım ve yataklık suçlamalarıyla yargılanan tutuklu isimleri savundu.

Demirtaş neden içeride?

Genel Başkan Kılıçdaroğlu konuşmasının özetinde :

Gazeteciler ellerinde kalemleriyle bizileri bilgilendirmek istiyorlar. Haberleri topluyor bu gazeteciler. Casuslukmuş, casusluğu da ayağa düşürdünüz. Bu memlekette huzur olmayacak mı ? Kimler içeride? Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Hülya Kılıç, Selahattin Demirtaş, Osman Kavala, Ahmet Altan ve askeri öğrenciler neden içeride? Allah akıl fikir versin. Gerçekten söylüyorum.

HDP’lilere yapılanlar hukuksuzdur

İki milletvekillerinin dosyaların da içeriklerini bilmiyorum. Fakat bu yapılan, o iki milletvekiline, HDP’li vekile yapılan haksızdır ve hukuksuzdur. Anayasa’ya da aykırıdır.

HDP’li Leyla Güven kimdir ?

  • Diyarbakır’da yapmış olduğu konuşmada Güven, “Kürt sorunu devam ettikçe gerillaya katılım da olacak, çatışma da olacak, savaş da olacak” ifadelerine yer verdi.

HDP’li Farisoğulları, Eren’i şehit eden teröristin cenazesinde

HDP’li Farisoğulları (solda tarafta)

HDP’li Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun, 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK’nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu diye adlandırılan “Zeynel” kod adlı Mehmet Yakışır’ın cenazesine en ön safta katıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli’den çok sert açıklama !

HIZLI YORUM YAP