CHP Lideri Kılıçdaroğlu flaş"adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum! | SİYASET
DOLAR

32,3792$% 0.17

EURO

35,0232% -0.23

STERLİN

40,9848£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,46%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,26

a

CHP Lideri Kılıçdaroğlu flaş”adaylık” çıkışı: Bilmek istiyorum!

Millet İttifakı’nda halen çıkarılamayan lider sorunsalı devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkatleri üzerine çeken bir çıkış geldi. Etrafındakilere çağrı yapan Kılıçdaroğlu, “Benimle olduğunuzu hissetmek, sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından haberlere yansıyan tarafı şöyle: 

“Buradan devlet memuru arkadaşlarıma seslenmek isterim. Siz sarayın veya bir siyasi partinin memuru değilsiniz. Siz onurlu Türkiye Cumhuriyeti devletinin memurlarısınız. Sarayın savcıları, hakimleri ayrı ama onurlu Türkiye Cumhuriyeti devletinin savcıları ve hakimleri ayrı. Öbürlerinin ne olacağını ileride tarih yazacak. Ama biz hangi görüşten olursa olsun devletin yanında duran, devletin saygınlığını koruyan bütün memurları baş tacı yapacağız.

Atama bekleyen öğretmenler bizi bekleyeceksiniz ama bize katılacaksınız sorununuzun çözümü için.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri, sizler de bize katılacaksınız. Bütün üniversiteleri özgür ve özerk kılacağız. Herkes bundan emin olsun.

Sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez.

“BENİMLE OLDUĞUNUZU HİSSETMEK İSTİYORUM”

Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verin. Halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum.

Son bir uyarı yapacağım. Türkiye tarihinin en büyük borsa manipülasyonlarına şahit oluyoruz. Küçük yatırımcı soyuluyor. Piyasada yatırımcının buharlaşan parası dün itibariyle 5-5,5 milyar dolar. Bir SPK yetkilisi, ‘Sistematik risk yok’ diyor. EPDK yalan söyler mi? Maalesef söylüyor. Sistematik bir risk var. Daha önce uyardım. İzliyorum sizi, notumu alıyorum dedim. Derken blöf yapmadığımı da ifade ediyorum. Küçük yatırımcıyı soyanları isim isim biliyorum. Bu işin namuslu uzmanları da biliyor. Hepsini uyarıyorum. Açıkça söylüyorum, bu paraları burnunuzdan fitil fitil geçireceğim. SPK aklını başına alsın da görevini yapsın.”

İMAMOĞLU: YANINDAYIM

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım” dedi.

MANSUR YAVAŞ: YANINIZDAYIM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından, “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım, Kılıçdaroğlu” paylaşımında bulundu.

Kaynak : HB7

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan erken seçim açıklaması

HIZLI YORUM YAP