Buğra Kavuncu'ya saldıran Korkak bakın kimlerle yan yana! | SİYASET
DOLAR

32,4838$% -0.19

EURO

34,9678% 0.36

STERLİN

40,7551£% 0.39

GRAM ALTIN

2.435,64%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a

Buğra Kavuncu’ya saldıran Korkak bakın kimlerle yan yana!

Buğra Kavuncu’ya saldıran Korkak bakın kimlerle yan yana! İYİ partili İstanbul il başkanına yumruk attıktan sonra son sürat kaçan korkak, saklandığı evde yakalandı, tutuklandı!

Kişinin MHP’li isimlerle resimlerinin çıkması ise siyasi arenayı yeniden hareketlendirdi.

Daha önce Süleyman Soylu korumasını almış ve gizlilik gerekçesi var diyerek neden alındığını bildirmemişti. Süleyman Soylu ise konuyla alakalı ne diyeceği merak konusu olurken, Saldırıyı gerçekleştiren kişi için MHP’li isimlerle resimlerinin çıkması sonrası gözler İttifakın küçük ortağı Devlet Bahçeliye çevrildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisine yönelik yumruklu saldırıya en az üç kişinin katıldığını ileri sürdü. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök’ün Kavuncu’ya yumruk atan 20 yaşındaki S.O ile ağabeyine ait işyeri açılışına katıldığı da ortaya çıktı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV’de katıldığı program sonrası bina çıkışında 20 yaşındaki S.O’nun yumruklu saldırısına uğradı. Kavuncu’ya göre saldırgan tek başına değildi. Kavuncu, kamera görüntülerine göre beyaz gömlekli kişinin cep telefonuyla çekim yaptığını, üçüncü kişinin yürürken birinci saldırgana eşlik ettiğini savundu.

Halktv’den İsmail Saymaz’a açıklama yapan Kavuncu, şunları söyledi:

“Beyaz gömlekli kişi kamarasını açıp çekim yapıyor. Beni izliyor. Üçüncüsü kaçarken tereddüt ediyor. Arkadaşlarımızı göz ucuyla kesiyor.”

Kavuncu, muhalefete sindirme harekatının uygulandığını savunarak “Muhalif saflara gelen herkesin canı yanar. Başlarına gelecek budur’ demek istiyorlar” dedi.

Geçen yıl korumaları kaldırıldıktan sonra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret ettiğini kaydeden Kavuncu, şunları anlattı:

“Valiye şunu dedim, ‘Biz adaleti sokakta aramayız. Arayana sıcak bakmayız. Adaleti devletten bekleriz. Korumayı niye verdiniz, niye aldınız; bilmedik. Kararın İçişleri Bakanlığı’nca verildiğini söyledi. İçişleri Bakanı’na gitsem belki korumalarımla geziyordum. Ben de onu yapmam. Beni AK Parti ilçe başkanları aradı, ‘Olmaz böyle’ dediler. Çünkü kendi korumaları var. Okumuşu iftira, cahili yumruk atıyor. ‘Hain’, ‘Zillet’, ‘Bunlar daha iyi günleriniz’ gibi laflarla provoke olacak binlerce insan var.”

NEREDEN ÇIKTI

Öte yandan, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök’ün Kavuncu’ya yumruk atan 20 yaşındaki S.O ile ağabeyine ait işyeri açılışına katıldığı ortaya çıktı.

MHP Silivri Teşkilatı’nın iki yıl önce Facebook sayfasında paylaştığı fotoğraflarda, “İlçe Başkanımız Zafer Yalçın ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök, ilçemizde faaliyete giren araç alım satım işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. İşletme sahibi S. ve B.O’ya bol bereketli kazançlar dileriz” mesajı yer alıyor.

TUTUKLANDI

İstanbul Valiliği, saldırganın 1990 doğumlu S.O olduğunu; bu sabah 05.30’da Silivri’de yakalandığını açıklamıştı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra Kavuncu’ya yumruklu saldırı düzenleyen zanlının tutuklandığı ifade edildi.

Odatv.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Saray’dan Atatürk’e bir sansür daha: ‘Hata değil kasıt’ İnternet sitesin ‘den ismi silinmiş!

HIZLI YORUM YAP