Bu sefer Çaresizliğin adı : #KülliyedeRakı oldu  | SİYASET
DOLAR

32,3724$% 0.16

EURO

34,9785% -0.32

STERLİN

40,9584£% 0.16

GRAM ALTIN

2.323,98%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,14

a

Bu sefer Çaresizliğin adı : #KülliyedeRakı oldu 

Sosyal Medya’da gündem nedir ne konuşuluyor, CHP , İyi Parti ,MHP , Ak parti neler yapmış kim neye kafa patlatmış diye bir gezinip bakalım sosyal Medya’nın nabzını tutalım diye bir gezintiye çıktım, bir de baktım en tepe de #KülliyedeRakı…

 

 

#KülliyedeRakı’yı görünce bir şaşkınlık geldi. Allah (C.C) Allah (c.c) Kulliye ve Rakı nasıl olurda aynı yere gelir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bildiğimiz kadar bu tarz meselelerde keskin bir bıçak gibidir. Tirbuşon ile şarap açtırmaya milyarlarca TL para vermez derken…

 

İyi insan lafının üstünde durur misali bir resim karşıma çıktı

 

Başkan Erdoğan oturuyor bir de oturduğu masa da rakı var’ı görünce…

Dedim tamam

– Muhalefet yine siyaset üretemez hale gelmiş yine yıkık yine dökük bir şekilde ” Domuzdan ne koparırsam kardır ” mantığı ile (teşbihte hata olmaz ) Ak Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıda bulunmuş.

 

E tabi insan severek yediği Domuzu özlüyor her şeyi de yediği gibi görüyor olabilir

 

 

Ak Parti ve MHP ittifakının sipariş Anketler , Belediye’nin yandaş kanalları , Yandaş İnternet haber siteleri , Yandaş Sosyal medya Trolleri ile ne kadar yalan haber pompalasalar da yıkılmadığını görenler yıpratmak için elinden geleni yapıyor, kendi özledikleri şaraplar ile çekilmiş fotoğraf kareleri göremedikleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında içilen her beyaz içeceği rakı sanıyor.

 

 

İnsanın fikri ne ise zikri de odur boşa konuşulmuş bir laf değil !

Bu görüntüleri göremedikleri için mi bu algı çalışmaları yapılıyor?

Özlenen kareler bu kareler mi ?

 

 

 

Yoksa İstanbul’u alır almaz parayı şaraba yatıran bu kareler mi ?

 

Bu karelerin hepsi gerçek somut resimler fakat #KülliyedeRakı ile paylaşılan resimler yalan ve gerçeği yansıtmayan resimler. Geçmiş yazılarımda da söylediğim gibi Muhalefet Siyaset üretmekten aciz çaresiz bir şekilde #KülliyedeRakı var diyerek yalan siyaset uydurduğu sürece bu ülke yönetimi için oy istemeye ne yüzü ne de siyasi bir zekası olduğunu düşünmüyorum.

 

Bugün iç siyasette bile  siyaset üretemeyen Muhalefet yarın , Irakta , Suriye de, Libya’da , Körfezde büyük oyuncular ile karşı karşıya geldiğinde Tirbuşonla şarap açar sakilik yapar gibi geliyor.

 

Bu şekilde Cumhur İttifakına yara vereceğini düşünenler devam edin siz vurdukça güçlenen ve başarılarına başarı katan Cumhur ittifakkı gümbür gümbür geliyor, sizlerin de Çaresizliğinizin adı : #KülliyedeRakı oluyor….

 

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı devam edecek

HIZLI YORUM YAP