Boğaziçi Üniversitesi’nde 10 öğrenci gözaltına alındı! Arabaya çıkan kim? | SİYASET
DOLAR

32,5944$% 0.24

EURO

34,8095% 0.4

STERLİN

40,4443£% 0.7

GRAM ALTIN

2.423,26%-0,37

ÇEYREK ALTIN

4.081,00%-1,67

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Boğaziçi Üniversitesi’nde 10 öğrenci gözaltına alındı! Arabaya çıkan kim?

Boğaziçi Üniversitesi’nde 10 öğrenci gözaltına alındı! Arabaya çıkan kim?

Boğaziçi Üniversitesi’nde 10 öğrenci gözaltına alındı! Arabaya çıkan kim? Boğaziçi öğrencilerinin ben görüşüm olarak atamaya karşı duruşları için gayet samimi buldum tabii olmasını istemediğimiz görüntüler geldi o günler, özellikle polis ve öğrenci olanları karşı karşıya getirmek, getirmek istemek bizim kültürümüze geleneklerimize dinimize asla yakışmaz. Çünkü o öğrenciler yarın ülke yönetecekler.

Lakin bugün üzücü bir görüntü gördüm, tabii bunlar olmasını istemediğimiz ve asla sevmediğimiz görüntüler, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Naci İnci’nin makam aracının üstüne çıkan bir kişi tüm öğrencilerin veya istemeyenlerin hakkını yedi, öğrencimi kendisi bilmiyorum öğrencide olsa ciddi manada istenmeyen görüntüler bunlar, Kıymetli öğrenciler siz hakkınız yine arayın, aramayın ama bu şekilde görüntü vermek samimi olarak protesto eden hiçbir öğrenciye yakışmaz.

Belki de o kişi öğrenci değil ama bu şekilde görüntü verildiğinde müdahale etmeniz lazım, yoksa haklıda olsanız yarın haksız olursunuz, unutmayın ki bu işi provokede etmek isteyen gruplar hatta teröristler bile olacaktır, radikal olanı da olacak siyasal olanı da olacak.

Diğer taraftar öbür öğrencilerin göz altına alınmasına üzülüyorum keşke bu görüntüleri değil ‘de okullarımızın başarıları ile gururlarsak diyorum, o okul öğrencilerindir. birlik olun ama asla bu tür davranışlarda bulunmayın. Hem size yazık hemde orada olan diğer kişiler, elbette bu arada hakkınız olanı istemek hakkınızdır.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçili öğrencileri terörist ilan etti

HIZLI YORUM YAP