Bingöl’de Lütfü Türkkan ile yurttaş arasında ‘küfür’ gerilimi | SİYASET
DOLAR

32,5594$% 0.24

EURO

34,7978% 0.09

STERLİN

40,5947£% -0.1

GRAM ALTIN

2.492,08%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.259,00%0,25

a

Bingöl’de Lütfü Türkkan ile yurttaş arasında ‘küfür’ gerilimi

Bingöl’de Lütfü Türkkan ile yurttaş arasında ‘küfür’ gerilimi gündem oldu, Aktrol hesapları ise gündeme getirdiği gerilim içinde Şehit yakını olduğu idida eidlen kişinin Akşener için HDP ortağı demesi gerilimi yükseltti. Kişinin kim tarafından yönlendirdiği merak ediliyor

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Genel Başkan Meral Akşener’e tepki gösteren ve şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişiyle gerginlik yaşadı. Olayın görüntülerinde, Türkkan’ın bu kişiye küfür ettiği duyuldu.

https://twitter.com/Av_Aysenur/status/1456660197607346178

Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle birlikte Bingöl’de esnafı ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener’e, şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişi tepki gösterdi.

Tepki gösteren kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, yurttaşın boynuna sarılarak bir süre konuştu ve “Niye küfür ediyorsun” dedi.

Ardından Türkkan ile yurttaş arasında bir anda gerilim yaşandı. Bu sırada Türkkan’ın yurttaşa küfrettiği duyuldu.

TÜRKKAN’DAN AÇIKLAMA

Söz konusu anların sosyal medyada paylaşmasının ardından, Lütfü Türkkan açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Türkkan, “Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez ‘ağır küfür etti’ diye yayınlamışsınız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Eğer alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir

HIZLI YORUM YAP