Binali Yıldırım, sahneye çıkıp türkü söyledi, Dayanamam! | SİYASET
DOLAR

32,5220$% -0.07

EURO

34,8856% 0.09

STERLİN

40,6929£% 0.23

GRAM ALTIN

2.430,99%0,34

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-0,49

a

Binali Yıldırım, sahneye çıkıp türkü söyledi, Dayanamam!

Binali Yıldırım, sahneye çıkıp türkü söyledi, Dayanamam! Belediye seçimlerini kaybettikten sonra Ak partide Bizzat Erdoğan’ın talimatı ile farklı görevlere verilen Binali Yıldırım Erzincan Konserinde sahnede yerini aldı.

BÜYÜK SÜPRİZ!

Seyircilerin tekrarı için “Bir daha” demeleri üzerine Yıldırım, esprili bir dille “Ben Murat Dalkılıç’ın yerini tutamam. Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız, sanatçı geliyor.” dedi.

Seyircilerin şaşkınlığı sırasında Binali Yıldırım sahnede söylediği şarkıya seyircilerin bir kısmı da eşlik etti. Murat Dalkılıç sahneye 5 dakika geç geleceğini duyan Yıldırım sahneye çıktı.

Seyirciyle, “Uzun ince bir yoldayım” türküsünü söyledi

Israrlara dayanamayan Yıldırım, seyirciyle bir ağızdan ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü söyledi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Yıldırım’a el işlemesi bakır kupa hediye etti. Yıldırım, bakır kupayı havaya kaldırıp sahnenin karşısında duran gençlere verdi.

Yıldırım, nikah şahitliği sözü verdi

Renkli geçen etkinliğe bir de evlilik teklifi damga vurdu. Havai fişek gösterisi sonrası sahneye çıkan Abdullah Çiçek de kız arkadaşı Cansel Akpınar’a, evlilik teklifinde bulundu. Evet cevabını alan genç, AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım’dan nikah şahidi olma sözü aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erkan Baş’tan Asgari ücret ve ek bütçeye tepki!

HIZLI YORUM YAP