Bildiriye karşı çıkan Akşener'e ağır sözler: Zevzek sensin Gladyoçe! | SİYASET
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a

Bildiriye karşı çıkan Akşener’e ağır sözler: Zevzek sensin Gladyoçe!

Bazı emekli generallerin darbe imalı bildirisine karşı ‘Bu bir zevzekliktir’ diye tepki gösteren İYİ Parti Lideri Akşener diğer muhalif isimlerin hedefi oldu.

 

Vesayet hevesi’yle 104 emekli amiralin kaleme aldığı skandal bildiri sonrası büyük tepki çekmiş ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından söz konusu bildiriye imza atan isimler hakkında soruşturma başlatılmıştı.

MERAK AKŞENER: BU BİR ZEVZEKLİK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bildiriye tepki göstererek “Kişisel fikrim, bu bir zevzekliktir. Bu zevzevlikten Türkiye çok çekti.” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ PARTİ ESKİ KURUCU ÜYESİ TÜRKŞEN: BİR ZEVZEKLİK VAR ORTADA AMA AMİRALLER CENAHINDA OLMADIĞI KESİN

İYİ Parti eski kurucu üyesi emekli Kurmay Albay Ali Türkşen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in amirallerin bildirisini ‘zevzeklik’ olarak nitelemesine tepki göstererek “Kulağının arkasını görürse anca iktidar olacaklardan yorum geldi: Zevzeklik. Bence de bir zevzeklik var ortada ama amiraller cenahında olmadığı kesin.” dedi.

FATİH PORTAKAL: GARİPSEDİM

Fox TV’nin eski haber sunucusu Fatih Portakal sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Her gün ülkede demokrasi tiyatrosu oynanırken, İYİ Parti liderinin emekli askerlerin tespitlerine zevzeklik demesini garipsedim. Ülkede sadece geçim derdi yok, ülkede demokrasi kılıfı altında Meclis’in ve bizlerin hakları elden gidiyor. Farkında mısınız?” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET YAZARLARI RAHATSIZ OLDU: AKŞENER AMİRALLERE TEŞEKKÜR ETMELİ

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mehmet Ali Güller: 103 Amiral, görevinin başındayken de Montrö’yü savunmuş, ABD’yi Karadeniz’e sokmamıştı. O nedenle de FETÖ kumpasına uğradılar. Bugün de aynı hassasiyetle kamuoyunu uyarıyorlar. Muhalefet partileri ‘darbecilik’, ‘sorumsuzluk’, ‘zevzevlik’ diyeceğine Amirallere teşekkür etmeli…”

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Zafer Arapkirli: “ZEVZEKLİK? Meral Akşener, Amirallerin mektubunu “zevzeklik” diye nitelemiş. “Emekli silahlı bürokratlara sesleniyorum. Herkes görevini, başındayken yapmalıydı” diye de eklemiş. Yaptılar. Zaten o yüzden de FETÖ kumpaslarının mağduru oldular. Tam da görevlerini yaptıkları için.

YAZAR NİHAT GENÇ: ZEVZEK SENSİN GLADYOÇE!

Akşener’in sözlerine çok sert tepki gösteren yazar Nihat genç Yazar Nihat Genç “Zevzek sensin Gladyoçe!” ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDEN DE OLDU

Akşener’in açıklamasının ardından İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayanlar da oldu. ‘Coşkun’ isimli şahıs “Hayatımda ilk defa bir Siyasi parti üyesi olmuştum. Zevzek açıklaması sonrası bitirdim. Merak Akşener, bugün partinizden kaç kişi istifa etti bir bakın bakalım.” sözleriyle partiyle yolunu ayırdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cihat Yaycı : Montrö bizim yumuşak karnımız değil, kimse tehdit etmesin

HIZLI YORUM YAP