Berat Albayrak'tan Süleyman Soylu'yu kızdıracak geri dönüş hamlesi! Soylu gidici! | SİYASET
DOLAR

32,3387$% 0.24

EURO

35,1210% -0.12

STERLİN

40,9641£% -0.2

GRAM ALTIN

2.309,21%1,41

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Berat Albayrak’tan Süleyman Soylu’yu kızdıracak geri dönüş hamlesi! Soylu gidici!

Berat Albayrak’tan Süleyman Soylu’yu kızdıracak geri dönüş hamlesi! Soylu gidici!

Berat Albayrak’tan Süleyman Soylu’yu kızdıracak geri dönüş hamlesi! Soylu gidici! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görev süresi sona erdikten sonra güvendiği isimler arasında olan ve Ak parti tabanı tarafından en fazla sevilen isim Berat Albayrak geri dönüş sinyali verdi!

SÜLEYMAN SOYLU GİDİCİ BERAT ALBAYRAK GİDİCİ!

Berat Albayrak geri dönmek için adımlar attığı ve gelenekçi Ak partililerin ise Albayrak için yoğun destek verdiği kulislerde konuşuluyor.

Yeniçağ TV’deki 25. Saat programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kübra Çelebi, Albayrak’ın AKP içerisinde 50’ye yakın milletvekili ile temasa geçtiğini söyledi.

Çelebi, sözlerinin devamında, “AKP içerisinde bu bir harekete geçme adımı olarak değerlendiriliyor. Söz konusu milletvekillerinin önümüzdeki dönem için yine aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan isimler olduğunu öğrendim” şeklinde konuştu.

Çelebi’nin aktardıkları üzerine programın diğer yorumcusu gazeteci yazar Fatih Ergin ise, bir başka dikkat çeken iddiayı gündeme getirdi.

“SOYLU’NUN GÖREVDEN ALINMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYOR”

Ergin, son dönemde AKP içerisinde gerginliklerin arttığını ve üst düzey isimlerin kamuoyu önünde kavga ettiğini öne sürerek şunları söyledi:

“Benim edindiğim bilgi ise; Süleyman Soylu’nun görevden alınması için Albayrak’ın sürekli çalışmalar yaptığı yönünde. Albayrak, 50’ye yakın milletvekili ile temasa geçtiyse, Soylu’ya karşı milletvekilleri içerisinde de bir etki alanı oluşturmaya çalıştığını söyleyebiliriz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti seçime tek başına giderse MHP meclise giremeyebilir!

HIZLI YORUM YAP