Belgeler neden sızmaya başladı? | SİYASET
DOLAR

32,4947$% -0.19

EURO

34,9861% 0.36

STERLİN

40,6891£% 0.25

GRAM ALTIN

2.437,73%0,62

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a

Belgeler neden sızmaya başladı?

Belgeler neden sızmaya başladı? Bugün köşemi buna ayırıyorum çünkü bir çok bilgi ortaya çalışmış durumda. Bunun bazı nedenleri var. Öncelikle bu konuda oldukça baskı olduğunu düşünüyorum çünkü baskı bazen insanların bunaltma noktasına geldiği an korku başlıyor ve bir şekilde birileri bu baskıdan kurtulmak istiyor olabilir.

Öncelikle her şey Sedat Peker’in videoları ile başladı fitili o ateşledi, çünkü Peker olmasaydı bugün belki de bu kadar belge ve iddia ortaya çıkmazdı.

Peker ne diyor: Ben suçluysam onlarda suçlu benimkisi az diyor.

Bunu gören diğer kişiler mevcut hükumete yakın isimler bir şekilde kendilerini korumak zorunda. Onlarda biliyor bugün veya yarın iktidar değişirse muhtemelen bazı bilgileri yine verecekler gibi görünüyor.

Öncesin ‘de bir korku vardı, bir şekilde bazı kişiler ya korkuyordu yada işlerini kaybetmemek için buna boyun eğiyordu gibi duruyor.

Belgelerin sızıntı değil aslında bizzat İktidarın en içinde olan kişilerin ‘de desteği ile verildiğini düşünüyorum.

BU İŞİN İÇİN’DE CEMAAT VARMI?

Evet bana göre var Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BİM ile olan sorunu Erenköy cemaatini rahatsız ettiğini düşünüyorum, çünkü BİM Erenköy cemaati ile yayana.

Erenköy cemaati bu işten rahatsız olabilir. Bunun sebebi gelen para akışı.

Erenköy cemaati vasıfsız insanlarla kurulu değil bizzat zengin ve varlıklı kişilerle olan bir cemaat yapısı.

Bugün sadece TÜGVA içinde değil aynı zamanda yarın veya daha yakın günlerde daha derin bilgilerin çıkacağını düşünüyorum. Bu sebep ile devletin aklının yitirilmesi tehlikede.

Buda hem ekonomiye hem de Türkiye’nin Avrupa içinde tartışılan gücünün yitirmesine sebep olabilir. Burada iş sadece Hükumete değil yargı mensuplarına düşüyor.

Bana göre iktidarın değişmesi yakın gibi duruyor. Bu aşamadan sonra muhtemelen gazeteciler ‘de dahil medya patronları ağır bir soruşturma yaşayacaklar gibi duruyor. Bilgiyi paylaşmama ve toplumda algı oluşturmak var olanı saklamak suç teşkil ediyor neticede.

Eğer savcılara ve Hakimlere destek olunmaz ve bilgilerin paylaşılmaması söz konusu olursa bir çok kişi soruşturma neticesinde işlerinden olabilir.

Ama burada seçime yakın ben bazı bilgilerin paylaşılacağını düşünüyorum: Hatırlayın daha önce Sedat Peker’in bir gazeteci ile görüşme yapacağını söylemiştim ve buda gerçekleşti. Bunu dünyayı iyi okuyan ve toplumu ve uluslar arası dünyayı takip eden herkes tahmin edemez bunun için bilgi ve birikim ve çevre gerekiyor.

Kısacası Peker ateşi yaktı ve o ateşin etrafına gelenler her gün artıyor, Bunlar Peker’in adamı değil, İnsanları fikirler bir araya topluyor.

Bir çok bürokrat, hacker, savunma sanayi içinde olanlar artık kendilerini kurtarmak için gün sayıyor bana göre.

Peki iktidar değişirse Peker dönecek ve yargılanacak mı?

Evet, sadece Peker değil FETÖ iade edilecek ve yargılanacak . Türkiye güçlü bir ülke konumu itibari ile. Bu yüzden FETÖ verilir ve APO teröristi gibi halkın göreceği şekilde sorgulanır o gün herkes görecektir o hainin nasıl bir yol izlediğini.

Peker kendisi de diyor gelirim ve yargılanırım diye. Peker ciddi manada ceza evinden korkmuyor aynı zamanda ceza almayacağını biliyor, çünkü söyledikleri daha yeni, ya söylemedikleri..

Daha bir çok belge hem Sedat Peker’e ve diğer kişilere iletilecek. Bunlara Siyasi partiler ‘de dahil.

Bu Cihan Ekşioğlu denen kişiye dikkat edin.. Çünkü kendisi ile ilgili bir çok bilgi konuşuluyor.. Eğer Doğru ise Cihan Ekşioğlu ömür boyu içeride kalabilir.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu: KPSS Sözlü mülakatlar kalkacak

HIZLI YORUM YAP