Başkan Erdoğan ilk defa duyurdu! Korkuya kapılan Yunanistan'dan skandal hamle geçikmedi! | SİYASET
DOLAR

32,5683$% 0.16

EURO

34,9083% 0.66

STERLİN

40,5535£% 0.96

GRAM ALTIN

2.435,09%0,11

ÇEYREK ALTIN

4.088,00%-0,91

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Başkan Erdoğan ilk defa duyurdu! Korkuya kapılan Yunanistan’dan skandal hamle geçikmedi!

Başkan Erdoğan ilk defa duyurdu! Korkuya kapılan Yunanistan’dan skandal hamle geçikmedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’ın Efes-2022 tatbikatına ile alakalı olarak yapmış olduğu skandalı ilk defa duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii’nde 1071 Konferans Salonu’nda organize edilen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’nin de katılım göstererek konuşma gerçekleştirdi. Buradan sevenlerine ve Türkiye Cumhuriyeti Devletin de yaşan vatandaşlara açıklamalar da bulunan Başkan Erdoğan, Yunanistan’la ilgili skandal gerçeği ilk defa duyurdu.

KORKUYA KAPILAN YUNANİSTAN’DAN SKANDAL HAMLE!

Başkan Erdoğan, Yunanistan’ın EFES 2022 Tatbikatı’na katılan 37 ülkenin yarısına tatbikata katılmayın diye haber gönderdiğini ve bu ülkelerin Yunanistan’ı dinlemediğini açıkladı.

‘YUNANİSTAN ÜLKELERE KATILMAYIN DİYEREK HABER GÖNDERMİŞ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EFES 2022 Tatbikatı’na 37 ülkenin katıldığını belirterek, “Şehitlerimize minnet borcumuzu ödemeyi sürdüreceğiz. Dün EFES 2022 Tatbikatı’nı yaptık İzmir’de. Ve bunun yanında da Yunanistan bir üçlü olarak kendi içinde toplantılarını yapmışlar. Ve bu toplantılarında da ‘Türkiye ile ilişkiler noktasında da bu işi gözden geçirelim ve bu sıkıntılı dönemi atlatalım’ demişler. 37 ülke katıldı bizim bu tatbikatımıza ve Yunanistan bunların yarıdan fazlasına katılmayın diyerek haber göndermiş. Hemen hemen tamamına yakını dinlemediler, bizimle beraber tatbikatta yer aldılar, ABD başta olmak üzere. Bu başarılı tatbikata gerekene gereken cevabın verilmesi noktasında çok hayırlı bir adım oldu. Bundan sonra da böyle gidecek. Kararlı bir şekilde emin adımlarla gidecek. Bu milletin ne olduğunu, neler yapabileceğini dünkü tatbikatta gördüğü gibi bundan sonra da görecek” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Yabancılara 1200 mahallede ikamet kapatılacak

HIZLI YORUM YAP