Bakanı Süleyman Soylu Erkeklere seslendi kendinize gelin! | SİYASET
DOLAR

32,5651$% 0.06

EURO

34,9523% 0.27

STERLİN

40,6186£% 0.01

GRAM ALTIN

2.422,39%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a

Bakanı Süleyman Soylu Erkeklere seslendi kendinize gelin!

Bakanı Süleyman Soylu Erkeklere seslendi kendinize gelin! Son dönemlerde artan ve toplumda tepki çeken kadın cinayetleri ve darp olaylarına sessiz kalmayan Süleyman soylu, herkese ders verdi. Soylu bakanın bu çıkışı toplumda olumlu karşılanırken Radkal İslamcı kişilerin İstanbul sözleşmesini kaldırma gayretinin en tartışıldığı günlerde yapması terörist gruplara tokat gibi döndü.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kadın cinayetlerine tepki göstererek; ‘Erkeklere sesleniyorum; kendinize gelin neyi tatmin ediyorsun hangi duygunu yüceltiyorsun ayıptır.’ ifadelerini kullandı…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

‘ERKEKLERE SESLENİYORUM…’

Kadın cinayetlerine dikkat çeken Soylu, 20 Kasım itibariyle 234 kadın cinayete kurban gittiğini söyledi. Erkeklere seslenen Soylu, “kendinize gelin” dedi.

Soylu, “20 Kasım itibariyle 234 kadın cinayete kurban gitti. Nerden çıktı bu kadın dövmek, nerden çıktı bu kadın cinayeti? Bunun hiçbir eğitimimizle uymadığını söylemek istiyorum. Erkeklere sesleniyorum; kendinize gelin neyi tatmin ediyorsun hangi duygunu yüceltiyorsun ayıptır” ifadelerini kullandı.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kanal İstanbul projesi 40 milyon metrekare arazi son 3 yılda el değiştirdi

HIZLI YORUM YAP