Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na suikast iddiası ile ilgili bir açıklama daha Troller neye uğradığını şaşırdı | SİYASET
DOLAR

32,5115$% 0.19

EURO

34,8433% 0.33

STERLİN

40,7293£% 0.66

GRAM ALTIN

2.490,74%1,17

ÇEYREK ALTIN

4.232,00%0,32

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Bakan Soylu’dan İmamoğlu’na suikast iddiası ile ilgili bir açıklama daha Troller neye uğradığını şaşırdı

Bakan Soylu’dan İmamoğlu’na suikast iddiası ile ilgili bir açıklama daha Troller neye uğradığını şaşırdı

Ak partinin Erdoğan’dan sonra en güçlü ismi olan soylu bir açıklama daha yaptı, yalanlanan haberler ilgili olarak herkese yönelik bir tehtit var mesajı verdi, Dün akşam radikal islamcı grup ise İmamoğlu için tehlike yok yalan demişti, bu haberle birlikte Radikal islamcı teröristlerin yalanını Soylu bir kez daha ortaya çıkardı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında suikast iddiası ortaya atılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir kez daha açıklamada bulundu. Bakan Soylu, ‘Böyle bir suikast girişimi ve yakalanan kimse de söz konusu değildir” dedi.

Oda TV’de yer alan bir haberde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik İŞİD tarafından suikast girişimi olduğu iddia edilmişti. Olayın ardından Uğur Dündar’a açıklamalarda bulunan ve suikast girişiminin olmadığını belirten Bakan Soylu, bir kez daha açıklamada bulundu.

Soylu’nun açıklaması şu şekilde:

”Böyle bir suikast girişimi ve yakalanan kimse de söz konusu değildir. Bu tehditler her zaman vardır ama bunların kamuoyu ve medya ile paylaşılmamasını isteriz. Terör örgütlerinin bir hedefleri daha vardır kendilerinden söz ettirmek”  

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özgür Özel: Fahrettin Altuna cevap kanun önünde hesap vereceksin!

HIZLI YORUM YAP