Aytun Çıray: Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Öcalan ile görüştü iddiası | SİYASET
DOLAR

32,6450$% 0.42

EURO

34,7921% -0.01

STERLİN

40,5721£% -0.21

GRAM ALTIN

2.526,75%1,72

ÇEYREK ALTIN

4.314,00%1,52

a

Aytun Çıray: Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Öcalan ile görüştü iddiası, Ak parti lideri Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti öncesinde Terörist, Bebek Katili Abdullah Öcalan ile görüştüğünü iddia etti.

DUYUMLARIMIZ VAR

Çıray daha öncede İstanbul seçimlerinde Abdullah Öcalan’ın mektubunun TRT ‘de okutulmasında buna bir örnektir diyerek şu açıklamaları yaptı..

“İktidar medyası ve iktidar İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden bu yana Millet İttifakı’nı dağıtmak için tüm stratejileri kullandı. Hatta teröristbaşı Abdullah Öcalan dahil. Bakın Sayın Cumhurbaşkanı’nın Diyarbakır ziyareti Abdullah Öcalan ile görüşüldüğünün delilidir. Bize gelen bilgiler bu yöndedir. Siyasi iktidar sözde bir çözüm projesi ile vatandaşı kandırmak adına ortaya koymaya çalışıyor ama yine duyumlarımızı göre ‘Artık beni dinlemiyorlar, siz gidin biraz halkı ikna edin demiş teröristbaşı… Ondan sonra gelin konuşalım’ demiş diye önemli duyumlara sahibiz.

ÖNEMLİ BULMASAM SÖYLEMEZDİM

Bu duyumları önemli bulmasaydım burada söylemeyeceğimi yıllardır beni bürokrasiden ve siyasetten tanıyan birileri olarak takdir edersiniz. Dolayısı ile yeni bir çözüm süreci peşindeler. Bu konuda da Abdullah Öcalan’la problemleri yok. Ancak Güneydoğu’da yaşayan yurttaşlarımızla problemleri var. Bugün Güneydoğu’da politize olmuş seçmene kim gider ‘Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy ver’ derse asla onları dinlemeyecekler.”

Kaynak: Halttv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partiden ayrılan millet vekilleri neden diğer partilere geçiyor? Erdoğan zeki adam hafife almayın!

HIZLI YORUM YAP