Aynı tas aynı hamam! Meral Akşener'in ardından CHP'den küstah benzetme | SİYASET
DOLAR

32,5897$% 0.35

EURO

34,8517% 0.32

STERLİN

40,6905£% 0.22

GRAM ALTIN

2.499,16%0,61

ÇEYREK ALTIN

4.276,00%0,12

a

Aynı tas aynı hamam! Meral Akşener’in ardından CHP’den küstah benzetme

İYİ Parti Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener’den hemen sonra CHP’li Sezgin Tanrıkulu da Türkiye’yi ve Başkan Erdoğan’ı resmen hedefe koydu. Sezgin Filistin’i yıllardır işgal içerisinde tutup çoluk çocuk herkesi katleden terör devleti İsrail ile Türkiye’yi bir arada  tuttu.

 

CHP’nin İstanbul Milletvekili olan Sezgin Tanrıkulu yeni bir skandal açıklamaya daha imzasını attı. Tanrıkulu, sosyal paylaşım  hesabından paylaşıma sunmuş olduğu videoda Filistin’i işgal eden bebek katili İsrail ile Türkiye’yi bir arada eşit  tuttu. Tanrıkulu, “Türkiye’de ölen çocuklar konusunda neden kimse sesini çıkarmıyor” gibi akılın mantığın almadığı kelimeler kullanarak, dünyaya çağrı yaptı.

 

İşgalci katil İsrail’in Filistin’deki yapmış olduğu soykırım ve barbarlığına en sert tepki yine Türkiye’den geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, çok yoğun şekilde yapmış olduğu diplomasi trafiği ile dünya liderleriyle Filistin konusunu görüştü. Gazze’d yapılmış olan ve yapılmaya devam edilen zalimliğin durması masum sivil ve çocukların İsrail zulmü altında ölmemesi için dünyaya çağrıda bulundu. CHP’li Sezgin Tanrıkulu bütün bu çabaları ve alın terini kulakları sağır ve gözleri görmez şekilde skandal açıklamalarına yenisini ekleyerek akıl kabul etmediği ifadelerde bulundu…

 

Zalim İşgalci İsrail’in saldırılarında şehit olan çocukları gündemine  alan ABD’de merkezli The New York Times gazetesi, “Onlar sadece çocuktu” manşetini en tepeden yayınladı

 

İSRAİL’E TÜRKİYE’Yİ BENZETTİ

Söz konusu haberi, YouTube üzerinden yaptığı yayında değerlendiren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İsrail ile Türkiye’yi bir tuttu. Tanrıkulu, Filistin’de çocukları katleden İsrail’i ile Türkiye’yi kıyaslayarak, dünya kamuoyuna “Türkiye’ye neden sessiz kalıyorsunuz?” diye seslendi.

AKŞENER’DEN ÇİRKİN BENZETME

CHP’nin ittifak ortağı İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener de, benzer ithamlarda bulunarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almıştı.

Başkan Erdoğan’ı, işgalci İsrail’in katliamlarının bir numaralı sorumlusu İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzeten Akşener, “Sayın Erdoğan’ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu” ifadesini kullanmıştı.

 

 

Kaynak : Baykuş Haber /Dijital Word Press

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Peker’den yeni video Sedat Peker ile Serdar Ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı! Pelikancı yapı ve Suriye silahları meselesi!

HIZLI YORUM YAP