Askıda Ekmek'ten Askıda siyasette giden yolculuk ! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Askıda Ekmek’ten Askıda siyasette giden yolculuk !

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet Bahçeli askıda ekmek kampanyası başlattı. Ekmeğe ihtiyacı olan herkes için askı da ekmek projesini ortaya koydu ve yurt genelinde MHP teşkilatı askı da ekmek bırakarak sokaklar da kalan , ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için ekmek dağıttı.

 

Muhalefet CHP, İP, DP ,SP,GP bu projeyi aldı ekonomiye öyle bir monte etti ki insanlar ekmek alamaz durumdaymış gibi lanse etti.

Evet ekonomi biraz sarsıldı

Evet 10 kazanıyorsak 4,5 kazandık

Evet Dünya da korona sonrası yine en başarılı ülkeyiz

Bu süreçte dünya etkilendi bizlerde biraz sancısını çekiyoruz fakat herkes sancısını çekiyor.

Amerika  da milyonlarca insan işsiz

Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olarak kabul edilen Amerikan sokaklarında insanların ekmek bulamadığı oluyor.

Koronavirüsle mücadele eden ABD'de evsiz vatandaşlar açık otoparklarda karantinaya alındı - Haberler

 

Dünya’nın bir diğer büyük ekonomisi olarak görülen ALMANYA ekmeğe muhtaç insanlar oluyor.Almanya'da evsizlerin sayısı artıyor | muhabirce

Bunun ekonomi ile bir alakası yok insanlık ile alakası var !

Bu örnekler bu şekilde dünyan’ın her ülkesinde evsizlerin sayısı yükseliyor artarak devam ediyor. Şimdi bu ülkeleri neden örnek verdim bunlar dünyanın en büyük ekonomileri ve halkını ne halde bırakıyor. Korona zamanı bile halkına fatura çıkaran ABD ile ülkemiz arasında ekonomi olarak dağlar , denizler , okyanuslar var fakat bizde ki hizmet yine onlarda yok !

 

Bugün CHP lider Kemal Kılıçtaroğlu çöpten ekmek toplayanlar var bu ülke de bunlar çöpten ekmek topluyor diyor. Devletin görevi bu insanlara bakmak bu insanlar çöpten ekmek toplamamalı.  Şahsım adına ben gördüğüm zaman alır yemeğini yedirir, cebine elimizden geldiği kadar katkı sağlarım fakat bu iş benle olmaz bunu devlet yapmalı ,yapmalı da bu devlet zaten bunu yapıyor eksiklikler olsa da yapıyor kul yapımı sonuçta şeri kanunlar getireceğiz diyorsa CHP orası ayrı tabi.

 

Peki devlet nasıl yapıyor ?

Aş evleri , kızıl ay , devlet ile çalışan stklar aracılığı ile yapıyor. Muhalefet lider bunları da bilmeli.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Devlet Bahçeli bazı sokakta kalan vatandaşların devlet kurum ve kuruluşlarına gitmediklerini veya gitmeye utandıkları gerekçesi ile askı da ekmek kampanyası başlatmış en azından çekinenler utananlar bu kış aylarından her fırından ekmek alabilmesi için partisinin adına yakışır bir Hareket başlatmış bir proje ortaya koymuştur.

 

Bakın bugün Afrika’yı sömüren her yerden yırtık dondan çıkar gibi çıkna Macro’nun Fransa’sı da bu

 

Herhangi bir proje üretemeyip sadece üretileni tüketen bir siyaset anlayışı bu ülkede oldukça mühalefet olduğu yerde takla atmaya mahkumdur. Yapılan bu hizmetleri de geliştirelim Korona var, dışarda yaşayan insanlarımız var , ”Kış günleri geliyor mobil çorbacılar kuralım , ihtiyaç sahipleri gelsin çorba içsin ” diyemeyip yapılana da pis kaka olmadı bu diyerek saçma sapan siyaset üretenlere kaldı bu ülke…

 

Bu ülkeyi çirkin siyasi amellerine alet eden, gerçekleri sapıtan ve sosyal mühendislik yönetemleri ile manüpile eden herkesi Allah (c.c) havale ediyoruz o her şeyi HAKK’ı ile bilendir.

 

KULDAN UTANMIYORSUNUZ BARİ ALLAH (C.C) UTANIN !

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu Erdoğan Karşıma çıksın! Bir tarafta “Askıda ekmek” var bir tarafta 50 bin dolarlık çanta!

HIZLI YORUM YAP