Ali Murat Alatepe organize şubeye giderek Sedat Peker'den şikayetçi oldu, Peker cevap verdi! | SİYASET
DOLAR

32,5114$% 0.19

EURO

34,7589% 0.05

STERLİN

40,6236£% 0.33

GRAM ALTIN

2.487,81%1,05

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ali Murat Alatepe organize şubeye giderek Sedat Peker’den şikayetçi oldu, Peker cevap verdi!

Ali Murat Alatepe organize şubeye giderek Sedat Peker’den şikayetçi oldu, Peker cevap verdi!

Ali Murat Alatepe organize şubeye giderek Sedat Peker için şikayetçi oldu, Peker cevap verdi! Hayatına zorunlu olarak yurt dışında devam etmek zorunda kalan Sedat Peker, Ak parti Esenyurt belediyesin ‘de olan kaset skandalını tekrar gündeme getirmiş ve bunların kim tarafından organize edildiğini iddialar eşliğinde sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Konuyla ilgili Peker bugün paylaşımlarda bulunarak akşam saatlerinde bir paylaşım daha yapacağını belirtti ve ekledi. Daha önce uyardığını ve beni yalancılıkla suçlarsanız rezil ederim dediği konuyla alakalı olarak SEDAT PEKER şu yaklaşımlarda bulunarak Ak partili Ali Murat Alatepe için şu ifadeler ile yanı tverdi.

ÇOK EĞLENECEĞİZ!

Kıymetli dostlarım, Esenyurt belediye eski başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak, görevden istifa ettirildikten sonra onun yerine geçen ali murat alatepe organize şubeye giderek yalan söylediğim hakkında ifade vermiş.

Her zaman söylediğim gibi beni yalanlarsanız sizi rezil ederim, çünkü ben dersime iyi çalıştım açıklamama rağmen, bu şahsın benim yalan söylediğimi belirten dilekçesini de yayınlıyorum. Akşam saatlerinde size süslü sülümanın ekipten olan…

eski Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepenin gerçek hikayesini yazacağım. Esenyurt ilçesini fuhuşlu entrikalarıyla nasıl Dallas’a çevirdiklerini, vurdurtturdukları adamlarla da nasıl Teksas’a döndürdüklerini keyifle yazacağım.

İftira, hakaret suçlarına karakol polisi bakar. Bu şahsın ifadesini alan yere lütfen dikkat edin, İstanbul Organize Şube Müdürlüğü. süslü sülüman vakit geçirmeden elemanını, yani ali murat alatepeyi organizeye yollamış.

Ancak devlet teamülünde böyle bir sistem yok. Hakaret suçlamalarına organize suçlar şube BAKMAZ, BAKAMAZ. Akşam çok eğleneceğiz çok.

,

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’de Süleyman Soylunun istifasını isteyenlerin sayısı çoğaldı! Erdoğan doğru anı bekliyor!

HIZLI YORUM YAP