Ali Mahir Başarır: Cihan Ekşioğlu ve Fetömetre Yapan Cihat Yağcı Görüşmüş! Soruşturma Açılmadı! | SİYASET
DOLAR

32,3648$% 0.13

EURO

35,0008% -0.2

STERLİN

41,0242£% 0.2

GRAM ALTIN

2.320,22%0,02

ÇEYREK ALTIN

3.992,00%0,75

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ali Mahir Başarır: Cihan Ekşioğlu ve Fetömetre Yapan Cihat Yağcı Görüşmüş! Soruşturma Açılmadı!

Ali Mahir Başarır: Cihan Ekşioğlu ve Fetömetre Yapan Cihat Yağcı Görüşmüş! Soruşturma Açılmadı!

Ali Mahir Başarır: Cihan Ekşioğlu ve Fetömetre Yapan Cihat Yağcı Görüşmüş! Soruşturma Açılmadı! Soruşturma Açılmadı! CHP2li millet vekili konu hakkında bir TV kanalında yaptığı açıklamalarda telefon kayıtları araştırılması gerekirken, bodrum cumhuriyet başsavcısı soruşturma açamıyor!

MİT, Asker ile görüşüyor bu adam..

Neden açmıyorsun kardeşim diye sordu.

Konuyla alakalı olarak Cihan Ekşioğlu ile ilgili bir çok olayla ilgili iddialar geçmeye devam ediyor. Ordulu olan Cihan Ekşioğlu ile ilgili olarak barış Terkenoğlu ordu valisinin ‘de orduya getirilmesi ile ilgili olarak Cihan Ekşioğlu’nun getirdiğini iddia eden açıklamaları yapılırken.

Ekrem İmamoğlu’nun ordu valisi ile olan durumu da anlatıldı! Orduda olan durumla alakalı olarak açıklamalarda yapılırken bu yapı ile alakasının olup olmadığı merak konusu oldu.

CHP2li vekil elimizde delil yok ama bunların araştırılması gerekiyor ve paramount hotel hissesi olan Yasemin hanımın mağdur sıfatı ile dinlenmesi gerekiyor.  Sezgin baran korkmaz ile ilgili olarak

Cihan Ekşioğlu’nun pasaportunun iptal edildiğini dile getirirken nerede olduğu belli olmadığı dile getirdiği. Duyumlara göre dile getiren Ali Mahir Başarır yurt dışına çıkmış olabilir. Çünkü kendisine ulaşılamıyor. Benim duyumlarıma göre büyük bir ihtimalle ulaşamayacağız dedi.

İHALELERİN İPTAL EDİLMESİ GEREKİYOR.

Cihat Yağcı ile ilgili araştırma yapılmasının gerektiğini savunurken, garip ilişkiler odluğunu dile getirirken. Adalet bakanı konuyla alakalı henüz açıklama yapmazken, bunla ilgili meclis araştırma komisyonu kurulmasını isterken, bir yargılama süreci olmazsa ne yapılabilir ki dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu: Süleyman Soylu Kurban Bağışının Dağıtılmasına İzin Vermiyor!

HIZLI YORUM YAP