Akpartili Tevfik Göksu Cami ile borç ödeyecek | SİYASET
DOLAR

32,3204$% 0.19

EURO

35,0990% -0.17

STERLİN

40,9111£% -0.31

GRAM ALTIN

2.309,31%1,41

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

a

Akpartili Tevfik Göksu Cami ile borç ödeyecek

Akpartili Teyfik Göksu sosyal medyanın gündemine oturdu. Uzun üredir belediye başkanlığı yapan Göksu son projesi ise cami alanını satışa sunmak olduğu iddia edildi.Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Güneştepe Camii’nin belediyenin vergi borcuna mahsuben 33 milyon liraya Maliye Hazinesi’ne devredilmesi için yetki aldı.

Kemer Mahallesi’nde Güneştepe Camii’nin de bulunduğu arazi Esenler Belediyesi’nin vergi borcuna mahsuben yaklaşık 33 milyon 341 bin 8 lira bedel üzerinden Maliye Hazinesi’ne devredilecek.

“İbadet mekanını ticari bir mantıkla borç ödemesine konu etmek etik değil” Olağanüstü meclis oturumu sırasında gayrimenkule ait ada parsel numarasının hızlıca okunup onay istendiğini belirten Şahin, şunları kaydetti: “Akpartili meclis üyeleri dahil hiç kimse, neresinin satıldığını bilmiyordu. Dini tesis alanının satıldığını bilseler belki karşı çıkarlardı. Göksu borç ödemek için bugüne kadar belediyeye ait çok sayıda taşınmazı sattı. İlk kez ibadet alanı da satıldı. O da tepki görmemek için gizli kapaklı yapıldı. İbadet mekanını ticari bir mantıkla borç ödemesine konu etmek etik değil. Kültürümüz ve temel değerlerimizle örtüşmüyor ibadet yerini satmak kabul edilemez.”

Teyfik Göksu için bundan sonraki seçimde Akpartiden aday gösterilmeyeceği konuşuluyor, durumun ortaya çıkması Otogar sorunu olduğu söyleniyor.

Teyfik Göksunun adı daha önce fetö terör örgütü ilede anılması Akparti içinde gözden düşmesine sebep olduğu düşünülüyor.

Teyfik Göksu İddialara şu şekilde cevap verdi

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mahkeme “Hain ,İlla gelip kafana mı sıkalım” kötü niyet ve nefret kabul etti.

HIZLI YORUM YAP