AKP ile Akit gazetesi arasındaki kavga gittikçe büyüyor | SİYASET
DOLAR

32,4892$% -0.17

EURO

34,9914% 0.4

STERLİN

40,8278£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,48%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,12

a

AKP ile Akit gazetesi arasındaki kavga gittikçe büyüyor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ın kadınlara ‘fahişe’ demesiyle başlayan tartışma Dilipak – AKP kavgasına dönüştü. AKP’lilerin dava açmaya hazırlandığı olayda, Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu Dilipak’a sahip çıktı.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi’ne destek veren kadınlara ‘fahişe’ diyerek büyük tepki topladı.

Skandal ifadelerle ilgili AKP’den de eleştiri alan ve AKP’nin dava açmaya hazırlandığı Dilipak’a gazetesi Akit sahip çıktı.

AKİT GAZETESİ DİLİPAK’A SAHİP ÇIKTI

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, “AKP’nin papatyaları” başlıklı yazısında kullandığı ifadelerden dolayı Abdurrahman Dilipak’a dava açma hazırlığında olan AKP’ye tepki gösterdi.

“AK PARTİ İÇİNDEKİ BİR AVUÇ AKEPELİ…

Karahasanoğlu, “AK Parti adına açıklama yapan Genel Sekreter Fatih Şahin, gazetemizin kuruluşundan bu yana, hatta Cuma dergisinin kuruluşundan itibaren yazarı olan Abdurrahman Dilipak için, dava açma hazırlığı yaptıklarını söylemiş.. Şimdilik, bunun yanlışlığını ifade edeyim.. Gelişmeler, Fatih Şahin’in açıklaması doğrultusunda seyredecek olursa, tam da Abdurrahman abinin o yazıda kastettiği şekilde, AK Parti’nin değil, AK Parti içindeki bir avuç akepelilerin kazançlı çıkacağını hatırlatayım.. ” düşüncesini dile getirdi.

Karahasanoğlu, “Şimdilik, Fatih Şahin’e bir soru ile bitireyim. AK Parti, sabahtan akşama kadar kendisine küfreden kaç kişiye bugüne kadar dava açmıştır ki, o küfür edenlerin ‘yandaş’ olarak nitelendirdikleri Dilipak’a, hem de bir uyarısı sebebi ile, o uyarısı da çarpıtılarak dava açmaya sıra gelmiştir?” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak geçtiğimiz gün kaleme aldığı yazısında İstanbul Sözleşmesi’ni ve ona destek veren kadınları hedef aldı. “ANAP’ı o “Papatyalar”, o “Lale Devri çocukları” bitirdi. AK Partiyi de, bu Erguvani AKP’nin “Papatyaları”(!?) bitirecek bu gidişle. AK Parti içindeki AKP’liler konuşuyor, AK Partililer susuyor. AKP’liler terfi etti zenginleşti, itibar sahibi oldular. Kaymağı onlar yiyor, parayı onlar veriyor. Camiye, okula, yurda parayı veren de onlar. Eee, parayı veren düdüğü çalıyor. Kem alat ile kemalat olmuyor. Haram para ile hayır olmayacağı gibi” diyen Dilipak, “Bunlardan maddi yardım almayan cemaat ve vakıf kaldı mı? Ha, işte böyle, veren al alan elden üstündür. Daha önce siz konuşuyordunuz onlar dinliyordu, şimdi onlar konuşuyor, siz dinliyorsunuz” diyerek tepki toplamıştı.

Kaynak: Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yılmaz Özdil’den Ali Erbaş’a Ağır Söz Nankör!

HIZLI YORUM YAP