Akılalmaz sözler sonrası CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'a kötü haber! | SİYASET
DOLAR

32,5452$% 0

EURO

35,0020% 0.46

STERLİN

40,8087£% 0.55

GRAM ALTIN

2.434,21%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.072,00%0,10

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Akılalmaz sözler sonrası CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’a kötü haber!

Akılalmaz sözler sonrası CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’a kötü haber!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca, Türk ordusunu hedef alan sözleri sebebi ile CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, katıldığı bir televizyon programında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözleri nedeniyle soruşturma başlattı.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Katıldığı bir TV programında ‘Türk ordusu satılmış’ diyen 27’nci dönem Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca TCK’nın 301’inci maddesi uyarınca ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin askeri teşkilatını alenen aşağılama’ suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır” denildi.

CHP KARARI KINADI

 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Başarır hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Twitter’dan paylaşım yapan Özkoç “Sözlerini açıklamasına rağmen, algı operasyonuyla, Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’a başlatılan soruşturmayı kınıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, “Tank Palet Vatandır” demeye, ülkemizi gizli kapaklı yabancı ülkelere peşkeş çekmeye kalkanların üzerine yürümeye devam edeceğiz…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu koronalı ibbüsleri unuttu camileri hedefe koydu

HIZLI YORUM YAP